< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 28 Aralık 2020; 15:34:36 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
CORSAİR CX550F RGB Güç Kaynağı İNCELEMESİ
-
-
İnceleme icin tesekkurler. Guzel bir urun tanıtımı olmus. Bu arada 550watt poweri saksıya dikip ax1600 cıkarma fikri guzelmiş.
-
Tx750m gold veya rm750 seviyesinde olmasa da güzel bir psu. 550W modeli olması avantajlı yapıyor, watt ihtiyacı düşük sistemlerde garanti nedeniyle high power yerine tercih edilebilir.
-
sevilen incelemerler up
-
inceleme için teşekkurler ellerıne sağlık.
beyaz ve moduler olusuyla 4 5 gundur benım de dıkkatımı ceken psu serısı (itopyada denk gelmıstım)
fakat forumda sordugumda pek ıyı gerı donusler alamadım.
https://www.techpowerup.com/review/corsair-cx750f-rgb-750-w//
-
Çünkü kiyasladiklari ürünler doğru değil :) Verimlilik değerleri de aynı değil. Bu seriyi ön plana çıkaran özellikleri, fiyat olarak RM vb. Ürünlere göre daha hesaplı kategoride yer alması, beyaz psu ve kablolara, iCue isteyen kullanıcı için alternatif yok başka :) Yani beyaz psu arayan sisteminde iCue den faydalanan birisine siyah psu önerilmez. Bu beyazın avantajı, siyahi için avantaj full modüler olması onun dışında rakip çok fazla siyahinda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sadece kablo seti 400 lira civari ıdı ben cpu kablosu ararken denk gelmiştim. f/p a o tarafından da bakmıstım.
fakat güçlü yada sessiz bir sistemi emanet etmem gibi duruyor.
fiyatlar biraz daha oturunca belkı daha çekici olabılırler.
-
Yazdım ya zaten bu seviye ürünler ile üst seviye sistem kullanılır ama ben tavsiye etmem orantısız olur, RM AX HX hepsini kullandım tüm serilerini corsairin, üst grupta zaten baya iyi ürünleri, bu grup içinde çıkarmış bence çok yerinde olmuş ozellille white setup düşünenler için.
Hocam n11 den 500 tl ye sipariş verdim cx550f psu.Sizce fiyat ve psu nasıl?tşk.
-
Geçen gün 499TL ye gigabyte gold 750W satıldı itopyada , o daha iyi olurdu ama watt olarak yeterliyse güzel psu.
-
Sanırım o psu sorunluymuş.
https://forum.donanimhaber.com/gigabyte-px50gm-serisi-psulari-almayin--150127932
499tl ye bu kadar olur
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-93B72EA89Sanırım o psu sorunluymuş.
https://forum.donanimhaber.com/gigabyte-px50gm-serisi-psulari-almayin--150127932
499tl ye bu kadar olur
Birazdan montaj yapıcam bu psu ile bakalım inşallah bişey olmaz :)
-
İnşaallah bekliyorum sizi:)
Teşekkürler hocam inceleme için, gayet şık ve net bir anlatım olmuş her zaman ki gibi
Psu montajı fanı kasanın altına bakacak şekilde yapılmıyor mu, rgb fan olması neye yarıyor bu durumda ?
-
Psu patlamadı şimdilik sorun yok :)
Alta ışık veriyor işte biraz hocam :)
Evet ürün geldi arkadaşlar.Psu yu yere bakacak şekilde kurdum ve argb led malesef neredeyse hiç beli olmuyor.Kasanın içine bakacak şekilde de denedim.O şekilde çok güzel aydınlatıyor.Benim için rgb zaten bir öneme sahib değildi.Full modular ve corsair olması daha önemliydi.Ses hiç yok,çok memnun kaldım ve kesinlikle tavsiye edebileceğim bir psu.Almak isteyenler hiç düşünmesin.Benim sistem r3 3100 gtx 1650 super ile gayet yeterli oldu 550 watt.Konu sahibine bizi bilgilendirdiği için çok teşekür ederim.Almam da baya yardımcı oldu.
-
Bu psu nun içindeki unite overkill bu fiyata. HEC imzalı. Kimsenin aklında soru işareti kalmasın
-
Bu psu yu götürüp elimle teslim etmiştim kazanan arkadaşa :)
Bu modelin 650watt olanı var bugün garip bir durum ile karşılaştım arkadaki on off düğmesi çalışmıyor RGB çalışmıyor ve psuyu kapatamıyorum anakart kablosunu çıkarttığım halde çalışıyor ne yapmam gerek bir fikri olan var mı?
Corsair garanti konusunda, nasıldır hangi firma bakıyor?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- kasaya elektrik gelmiyor
- kasa önerisi
- en iyi ups markası
- lenovo laptop ilk şarj süresi
- psu önerisi
- psu nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X