Şimdi Ara

Corsair CX750M Güç Kaynağı [Kullanıcı İncelemesi] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
5
Favori
5.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Ayrıca, CX750M Intel Haswell İşlemcileri %100 destekliyor.

KONU geç yaziyorum ama bende bu güç kaynagini kullaniyorum 1 senedir...sorunsuz şekilde çalişiyor bir sorum olucakti..
    Yeni çikan gtx 970 veya 980 kartlari kaldirirmi bu güç kaynagi...
  • oskis kullanıcısına yanıt
    3x970 SLI yapabilirsiniz bu güç kaynağıyla.
  • oskis kullanıcısına yanıt
    Evet, GTX 980 ve GTX 970'de sorun yaratmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Evet, GTX 980 ve GTX 970'de sorun yaratmaz.

tşkler bekliyorz karti ama ortada kart yok..
  • @HiqhWoltage

3'lü 970 SLI için 1000W daha sağlıklı olacaktır. İşlemci Overlcocku + ekstralarıyla beraber 750W sıkıntı olur. 2'li SLI'da sorun olmaz.

Tüm sistem olarak 589W tüketmiş 3'lü 970 SLI.
    http://www.guru3d.com/articles_pages/geforce_gtx_980_sli_review,4.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 10 Ekim 2014; 11:36:30 >
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    evet hocam hem de i7-3960X @4.6ghz gibi bir canavarla bu değerler ölçülmüş ama o yükte değilken. Normalde 3 kartta %100 yüke girmeyeceğinden oyunlarda vs. 12v'den 750w verebilen bu psu ile sorunsuz gtx970 3 way SLI kurulabilir. Her kart ortalama 150w çekse 450w, + cpu ve diğerleri için 300w kalıyor. Gayette yeterli bir şey kalıyor yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 10 Ekim 2014; 16:52:04 >
  • bende amazondan aldım şuan corsair carbide series spec-01 kasama takıcam gelince yavaş yavaş parçaları topluyorum :)
  • konunun üzerinden baya vakit geçmiş fakat bilgi olsun diye yazıyorum
    amd 8350 hd 7870cf 8 hdd 10 fan bir sürüde ıvır zıvır donanım bağlı
    sorunsuz kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım
    kablolar gayet güzel ince bir yapıda yan yana dizili olması çok güzel
    full tower kasa içerisinde kabloları arkadaki gizleme alanında dolaştırırken sorun yaşatmıyor
    dışı file kaplı sarmal kablolar üst üste gelice oldukca kalın oluyor sığdırmak sorun olabilir
    bu psu da öyle bir sorun yok kablo boylarının uzun olması çok güzel
    tagan dan sonra kullandığım en güzel psu

dikkat edilmesi gerekilenler
    soketler biraz sert montaj esnasında sata soketleri zorlayabilir
    vga 6 pin soketi takarken soketin üzerindeki tırnağın yerine tam oturduğuna dikkat etmek gerek tırnak oldukça sert
    düşük ışık altında çalışırken siyah soket zor görülüyor soketin oturduğundan emin olmak gerek aynı şey diğer soketler içinde geçerli
    psu yanında verilen güç kablosu kullanılmalı eski güç kaynağınıza ait kablo bu psu beslemeyebilir veya aşınmış güç kablosu art yapabilir
    güç kaynağınız kasanın üst kısmında bulunuyor ise kasa soğutmasının biraz daha kuvvetli olması gerekir
    eğer güç kaynağınız alt kısımda duruyor ise toz filtresini sıkça temizlemelisiniz alt kısımdan bolca toz çekiyor toz filtereniz yok ise arada bir hava tutmak gerekebilir
    bunlar sadece bu güç kaynağı için değil birçok güç kaynağı için geçerli

bir cx750m kullanıcısı olarak memnunum tercih etmiş arkadaşlarada hayırlı olsun diyorum

• Bugun amazondan aldim gelmesini bekliyorum 77 dolar vergiye takilmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 10 dk önce bu ürünü aldım.

Oysa Thermaltek için gitmiştim. (Vatanbilgisayar Websitesinde bahçeşehir'de var gösteriyor)

Ama incelemeyi yapan arkadaşın paylaştığı bir fotoğraf beni şok etti. Böyle bir markanın içinde kullanılan fan böyle dandik mi olmalıydı. 500 w HuntKey marka psu'daki fanın yanından bile geçemez.

Şuanda bahçeşehir şubesinde daha iyisi olmadığı içinde bu modele kaylanmak zorundayım :(

Corsair CX750M Güç Kaynağı [Kullanıcı İncelemesi]

https://store.donanimhaber.com/68/e1/82/68e18283f9711e06a322e4673fee12f3.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haQQo -- 17 Mayıs 2017; 18:12:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.