Şimdi Ara

Corsair Dominator 667mhz'de çakıldı kaldı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Asus P5LD2 DELUXE anakarta sahibim. anakartım 667mhz ram destekliyor. Corsair dominator 1066mhz dual ram aldım.Tamam anakart 667mhz'e kadar destek veriyor ama bu ramları hiç arttıramaz mıyım? Hız artmadığı için bende ramlerin zamanlamalarını düşürdüm. Şu an 667mhz ve 3-3-3-12 çalışıyor. 2.2 volt verdim. Problem yok. En sondaki 12'yi daha da aşağıya çekebiliyorum. daha fazla aşağıya çekmelimiyim 12 olanı? Ve ya sizler ne tavsiye edersiniz.

P5LD2 DELUXE
    D 930 3000MHZ OC=4000MHZ FSB 1066
    X1950XT
    CORSAİR DOMINATOR 1066MHZ 2*1 GB DUAL KİT
    ASUS GA-550 550WATT POWER

• 667 de kullanacaksan bu ramleri bosuna almışın.
    Nasılki işlemcini OC yapıyorsan ramlerinide OC yapabilirsin.667 desteklemesi önemli değil.Benim anakartta 800 Mhz destekliyor ama sen o ramleri bana ver 1200 Mhz yapayım...

Biostan ramlerinin frekansını ayarla.İşlemcinin frekansını artırabiliyorsan ramlerinde otomatik artar.
    Ayrıca bu ramler 3-3-3-6 da rahat çalışır gibime geliyor yani senin dedigin son 12 olanı dahada aşağı çekebilirsin.Hatta bu dominatör belli olmaz 3-3-3-3 de bile çalışabilir.Nekadar aşağı o kadar iyi...
  • Teşekkür ederim. Hızını arttırmayı denedim. Fakat çok az bi oynamada bile makina açılmıyor. Nedenini bir türlü çözemedim. İşlemcinin hızını arttırdıkça ewt ram hızıda artıyor ama 711 mhz olunca bile makina açmıyor. Onun için mecburen 667'ye sabitleyip gecikmeleri düşürdüm. Daha önce 667 duka kit vardı çok rahat oynayabiliyordum ama nedense bu ramler hız konusunda kesinlikle kendisiyle oynatmıyor. Anakarttan muhtemelen ama daha önce çok rahat arttırabiliyordum..
  • Anakarttan olması lazım.Yoksa default hızı 1066 olan bir ram neden 667 i geçemesin....Al bir biostar keyfine bak...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.