Şimdi Ara

Corsair H100i GTX mi, yoksa H110i GTX mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, başlıktada dediğim gibi bu ikisi arasında kaldım, biri 350 tl, diğeri 450 tl.

i7 4790k ile 4.5 - 4.6 ghz overclock ile kullanacağım, kasam uygun sıkıntı yok (Corsair C70) Sizce hangisini alayım, aradaki 100 tl farka değer mi h110i'nin performansı? H110i birde biraz daha büyük ve hantal olduğu için kasamda fazla yer kaplar diye düşünüyorum, sizin düşünceleriniz nedir?

• H110i Gtx
  • Peki sizce neden hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaN.

Peki sizce neden hocam?

H100i gtx'te 240mm radyator mevcut. h110i gtx radyatörü 280mm. Soğutma performansı h110i gtx'te daha iyi.
  • Hocam onu biliyorumda kağıt üzerinde performansı 100 tl'yi hak edecek kadar iyi mi acaba benim merak ettiğim konu bu.
  • Selamlar,

H110i GTX radyatörünün büyük olması nedeniyle daha fazla soğutma alanı sağlar ve daha iyi performans verir.
  • tech guru kullanıcısına yanıt
    H110i GTX full tower'dan aşağısına gitmiyor hocam herhalde, H100i GTX'i C70 kasama taktım bayağı alan kapladı, H110i taksaydım borulardan kasa içini göremezdim herhalde.

Sonuç: H100i GTX aldım performansı iyi, pompa sesi yapmıyor ama LANET OLASI CORSAIR LINK yazılımı yine çalışmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    GTX 470 mi 6870 mi ???
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KaN. kullanıcısına yanıt
    İki model aradındaki fark radyatör büyüklüğü. Bunun dışında hortum uzunlukları aynı.

Link yazılımında ne gibi bir sorun yaşıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tech guru kullanıcısına yanıt
    Windows 10 x64'te herkesin yaşadığı klasik Net Framework hatasını veriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.