Şimdi Ara

[SATILDI] 4790K+Sabertooth Z97 Mark-1+H100i V2+Hx850i - Ekran Kartı Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
3
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba,

Konsol alacağımdan dolayı 4 yıldır kullanmış olduğum sistemi satıyorum.

İşlemci: Intel 4790K (Delid Yapılmıştır, 1.350 voltaj ile 3 yıl boyunca hiç bir sorun olmadan 5GHz kullanılmıştır. Alan kişiye işlemci default hali ile verilebilir.)
    Anakart: Asus Sabertooth Z97 Mark-1 (5 Yıl garantilidir, 1 yıl daha garantisi bulunmaktadır)
    Depolama: Crucial MX200 SSD 250GB (HDD'ler verilmeyecek)
    Ram: Corsair Vengeance 8GB 2*4GB 2400 MHZ
    Soğutma: Corsair H100i v2 Sıvı Soğutma + Noctua industrialPPC-2000 fanlar ile
    PSU: Corsair HX850i (HX850 yerine Corsair tarafından garantiden yollanmıştır)
    Ses Kartı: Creative Sound Blaster Z Ses Kartı
    Kasa: Cooler Master RC 690 III
    Fan Kontrolcü: NZXT Sentry Mix 2

Bütün sistemin kutu içeriği alıcıya teslim edilecektir. Herhangi bir problem bulunmamaktadır, Logitech G105 klavye ve G500s mouse alıcıya hediye edilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 30 Eylül 2018; 19:43:22 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Siz ne şanslı adamsınız ben zamanında 4770k ile ne yaptıysam 4,30 ghz üzeri stabilite yakalayamamıştım. Takipte kalalım satılmazsa ilerde talibim
  • emrekaradag kullanıcısına yanıt
    4790k vietnam batch koda sahip olanların çoğu bu hıza ulaşabiliyordu tabi hepsinin çıkabildiği voltaj değeri farklı idi.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: emrekaradag

Siz ne şanslı adamsınız ben zamanında 4770k ile ne yaptıysam 4,30 ghz üzeri stabilite yakalayamamıştım. Takipte kalalım satılmazsa ilerde talibim
    hocam asıl mesele delidli işlemci kullanmak. bendede aynı işlemci var.delitledikten sonra 4.7 ghz de kullanıyorum. arkadaşın akakartıda ultra seviye ve bu hıza ulaşmış.
    normal stok macunla çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: callofdutyf

hocam asıl mesele delidli işlemci kullanmak. bendede aynı işlemci var.delitledikten sonra 4.7 ghz de kullanıyorum. arkadaşın akakartıda ultra seviye ve bu hıza ulaşmış.
    normal stok macunla çok zor.

Alıntıları Göster
    Hocam bende zaten z87 maximus hero 6 anakart ve corsair h115i vardı. ısınma sorunu hiç yaşamamıştım. voltajı abartı verdiğim durumlarda dahi ne yaptıysam stabil olmamıştı. 4,8 ghz le bile sistem açılıyordu ama yoğun oyunlarda mavi ekran ama bu sistemi çok beğendim beli doğrultana kadar satılmaz umarım

• Arkadaşlar yorumlarınızda ne yaptıysam yapayım olmadı demişsiniz. Ama arkadaşın 5 Ghz yi bulabilmesi sadece sizin yapmadığınız delid işlemi sayesinde ben 7700k işlemcimi 4.8ghz de 100 derece de stabil tutarken şuan delid işlemi sonrası 5.2 de 70 derecede stabil.

Delid konusunu bir araştırın hayırlı satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurdurmaz85 -- 25 Eylül 2018; 13:3:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psu biraz abartı olmuş gibi ama çok güzel bi sistem, takipteyim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.