Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Corsair H100i Rgb Platinum Satın Al 20 Ağustos 2024 01:21 1 1 Corsair H100i Rgb Platinum Corsair H100i Rgb Platinum -KF var ama garanti bitik, uluslararası corsair rma var ama işleyişini bilmiyorum.7800x3d 'yi boşta quiet ayarlarda 53-55 derecelerde tutmaktadır yük altında 65 leri görmekteÜrün 2020 11. ayda alınmıştır. Ortalama 1 sene boyunca kullanılmıştır. Çok yorulmamış ve ya herhangi bir arızası problemi olmamıştır.Kasa değiştireceğim için farklı bir renk soğutucuya geçmek istiyorum o yüzden satıyorum yoksa gayet memnunum 5600x oyundayken düşük fan ayarları ile 55-60derecede çalışıyor ve bu söylediğim sıcaklık değerlerini minimum fan hızlarında gerçekleşiyor.Malatya içinde elden teslim edebilirim, fotoğraflar temsilidir, ciddi alıcılar iletişime geçerse sevinirim. Bolca referansım mevcuttur.Fiyat: 2000 TL havale sonrası kargo işlemi yapabilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Malatya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün -satıldı- Corsair H100i Rgb Platinum [SATILDI] Arctic Liquid Freezer II 360mm A-RGB [SATILDI] Ninjutso Sora Beyaz YD Kutu ve İçeriği Tam 1000hz