Şimdi Ara

CORSAIR H110 Sıvı Soğutma Tr'de İlk & Yeni Sistem Komple İnceleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
6
Favori
18.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar pompa sesini duymak için, kafanızı kasanın içine sokmayı başarırsanız çok çok minik pompa sesi geliyor montaj yapmadan aynı sesi son videoya koydum..

Bir kaç video çektim.Fanları kapatmak baya zor oldu ayaklarımı bile kullandım :)

http://www.youtube.com/watch?v=R56woHItUZQ

http://www.youtube.com/watch?v=z10QpUDqwss

http://www.youtube.com/watch?v=YNG-qTTBfxE (pompanın dibine kadar girebilirseniz duyacagınız ses budur arkadaşlar..)

-----------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 17 Mayıs 2013; 2:47:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

Çok şükür:)

Arkadaşlar pompa sesini duymak için, kafanızı kasanın içine sokmayı başarırsanız çok çok minik pompa sesi geliyor montaj yapmadan aynı sesi son videoya koydum..

Bir kaç video çektim.Fanları kapatmak baya zor oldu ayaklarımı bile kullandım :)

http://www.youtube.com/watch?v=R56woHItUZQ

http://www.youtube.com/watch?v=z10QpUDqwss

http://www.youtube.com/watch?v=YNG-qTTBfxE (pompanın dibine kadar girebilirseniz duyacagınız ses budur arkadaşlar..)

-----------------------------------

İçin rahatlamistis artık kardeşim:) adına çok sevindim valla.... darısı diğer arkadaşların başına artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bu arada 500rpm civarında ancak 0 fan sesi oluyor sıcaklıklar 3-4 c yükseliyor boşta iken..
  • H110 un tam uzunluğu nedir bir ölçebilirmisiniz?H100İ de 24 mm radyatör varmış h110 da 28 mm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurrapper

H110 un tam uzunluğu nedir bir ölçebilirmisiniz?H100İ de 24 mm radyatör varmış h110 da 28 mm.

O ölçü takılabilir fan boyutuna göre belirleniyor. Gerçek ölçü biraz uzun hortumların bağlantı bölgesi ve 2 fan arası boşluk mevcut. Yani toplamda 32 cm civarı uzunluğu var.

• Son izlenimlerimi 2gun önce başka bir konuya yazmıştım burays ekliyorim.

H110 var bende imzamdaki sistemde( 3770k 4500mhz 1.2v) 2hafta önce bosta iken 29-33c yükte 56-60c arasında sonuc aliyordum..

BOsta iken 800rpmde yükte 1100rpmye cikiyordu fanlar. Yük dediğim prime95 ile % 100 kuklanimdaki sonuclar.

Bu hafta ise sıcaklıklar 5-7c arttı fanlsr yine ayni devirde bosta 36-37c yük altında 65c cikti ve altına Inmiyor. .

SEs konusunda fanlari 400rpmye alınca cok cok cok az bir ugultu oluyor ki ses konusunda cok hassas olduğumdan 3tane 680gtx eskittim:)

BUnun üstüne çıkınca ses artıyor.kesinlikle sessiz bir sistem değil. Pompa sesi 0 ama..

AMa şu var fanları komple kapatıp sesi 0 halr getirince bosta 3c yükte 7c fark ediyor. .

Bende internet falan kullanırken fanları kapalı profilde kullaniyorum.oyun oynayacağım zaman normal 1100rpmde kullanıyorum.

MEmnunum amac zaren bosta iken ses cikarmamasi ve sıcaklıkların ortalama seviyede tutulması yükte zaten ekran karti sesi hepsini geçtiği icin sorun olmuyor.

Bu arada il ankara cok aşırı bir sıcaklık olmadi.kasa olarak level 10gt var 2adet 20cm 2adet 12cm 2adet 14cm fan var. Fan kontrolcu ile full devirde bile donse saatlerce oyun oynayip kasa ici sicakligi atttirsam bile yük altinda 1-2c düşüyor, bosta iken fanların hic artısı olmuyor.

Fan ve pompayi max devrine(1500rpm) alınca bugünkü sıcaklık değerleri bosta 29-30 1.2v 4500mhzde 56c asmiyor ama asiti gürültü oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 25 Mayıs 2013; 11:33:40 >

• Bende şu an 4.8 ghz de 1.525 voltta 30-34 derece boşta :) ama havalar burada acayip ısındı istanbul bans göre yanıyor şu an etekler çıktı meydane her biri birbirinden merdane bir durum söz konusu yani evde donla oturuyorum cidden buna rağmen sıcaklık iyi bana göre

• Agizimin suyu akti

• Ben de h110 siparisi verdim kargoya verildi inventustan. Gelince sonuclari soylerim. Soracaklarim da olacak tabiki :)

• İşte bende sırf bu gürültüden dolayı halen su soğutmaya geçmiyorum. h100 denemiştim almamla iade etmem bir oldu. Kaba görüntüsüne rağmen noctua nh-d14 ile halen devam
  • karahan hayırlı olsun.

@rezes ben full kapalı kullanıyorum masaüstünde sadece pompa 1000rpmde 0 ses oluyor fanlar kapalı oldugu için:)
    Oyunlarda ise direk 1000rpmde dönsün diye profil yaptım zaten ekran kartı sesi ile h110 aynı seviyede cıkınca ses sorun olmuyor...
  • O profil ayarlarini atabiliyorsan bize yollayabilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: karahan_1900

O profil ayarlarini atabiliyorsan bize yollayabilir misin?

Hocam akşam atarım.asusmuydu anakart sormuştum gerçi önceden ama.:)

• İmzamda yaziyor sistemim. Msi m power anakart. Sen bana kendi asus bilgilerini yollamistin ;) hatirladin mi. Ben de h110 u bi alayim overclok a adam gibi giris yapacam. Hos ben suan stok fanla 4.2 stabil kullaniyorum da sana sordugumda anakartin huyunu suyunu bilmiyordum. Sindi guncelledim herseyini ogrendim sayilir. Kolay olacak. Haftasonu elimde olur. Mesele onu xpredator kasaya takabilmekte insallah zorlanmadan takabilirim.

• @karahan_1900
    insallah takılır..Tahmininden baya büyük gelecek radyatör umarım sorun olmaz..bende ki profil ayaları asusa göre msi anakart hiç kullanmadım..
  • Sen o profil ayarlarini anakartin biosundan mi yapiyorsun yoksa corsairin link programindan mi

• quote:

Orijinalden alıntı: karahan_1900

Sen o profil ayarlarini anakartin biosundan mi yapiyorsun yoksa corsairin link programindan mi

asus'un anakart yazılımından..Misal böyle gibi

tam profil
    ---------
    fan yüzdesi %30 sıcaklık 30c
    %70 40c pompa %50 29c ---%54 63c
    %100 43c
    -------
    900rpm
    ---------------
    %40 30c
    %70 40c
    %100 43c
    --------------
    silent
    %23 45c
    %49 65c
    %100 75c

%27 35c
    %63 43c
    %100 45c
    pompa %50 29c ---%52 62c
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldboy83tr

karahan hayırlı olsun.

@rezes ben full kapalı kullanıyorum masaüstünde sadece pompa 1000rpmde 0 ses oluyor fanlar kapalı oldugu için:)
    Oyunlarda ise direk 1000rpmde dönsün diye profil yaptım zaten ekran kartı sesi ile h110 aynı seviyede cıkınca ses sorun olmuyor...
    Şu h110 a niyetleniyorum. h100 e oranla fan gürültüsü daha az diyorsunuz madem ;D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GUCCİ_MAN -- 17 Haziran 2013; 12:39:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUCCİ_MAN

Şu h110 a niyetleniyorum. h100 e oranla fan gürültüsü daha az diyorsunuz madem ;D

Ben fanlari masaüstünde iken ya 300-400rpmde yasa kapalı kullanıyorum dolayisiyla ses olmuyor ama oyun oynarken 1000rpmye aliyorum doğal olaeak ses artıyor.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.