Şimdi Ara

CORSAIR H110 Sıvı Soğutma Tr'de İlk & Yeni Sistem Komple İnceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
6
Favori
18.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: moslevon

resimleri bir yeremi topliyim ne yapiyim videoyu başa aldım... hani inceleme yazılarımın altına resimleri ekledim ki daha anlaşılır olsun diye...?? resimleride topliyim mi bi yere dersin...:) yoksa böyle iyi mi sadece videoyu en başa çektim...:)

Hocam nasıl istersen sen güzelce ayarlarsin zaten:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olsun dostum yaa....:) hepimizin birbirinin fikrine ihtiyacı var sonuçta... ben bundanda hiç çekinmem utanacak birşeyimde yok... Tam tersine fikirlere açığım o yüzden çokta hoşuma gider sizin önerileriniz yorumlarınız falan...:):)

Ben eskiden çok forumlara takılırdım ama sonra uzun bir süre hiç ne girdim ne araştırdım bi ara tatsız bir olay yaşamıştım bende asabilikte var çünkü biraz...:):):) zaten araştırmam gereken birşeyde olmadığı için herşeyi tek başıma hallediyorum oc olsun diğer konular olsun insan zaten öğrendikten sonra araştırmaya gerek kalmıyor..:) Ama artık tekrardan forumlardayım profilim acemi olarak görünüyordur zannedersem olsun oda umurumda değil

Sadece işte saçma sapan muhabbetlerin dönmesi bu forumlarda beni gıcık ediyor... Yani yazık günah ya, cidden üzülüyor insan... Bazen susmayı bilmek gerekir ama yazıktır ki çevrede bunu beceremeyen çok insan var bu konuyu cidden paylaşmak istedim... Sende sıcak kanlı sevgi dolu bir kardeşimizsiz bu belli oluyor...:) Keşke herkes öyle olsa. Allahtan açtığım bu başlıkta yani incelememde hiç ters bi yorum kötü bir muhabbet olmadı herkese çok teşekkür ediyorum..

Hepimiz gençtik, hepimizin çılgın zamanları oldu... Sessiz kalmadık yine kalmayız ama saygısızlık ta yapmamak gerekir sesimizi duyururken isyanımızı belirtirken... dalgalandık durulduk... eskiden olan o tatsız olayımada geliyim biri saçma sapan yorumlar yapmıştı bir forumda bayağı ileri gitmişti bende hiç sevmem hani böyle internet delikanlısı dediğimiz tipleri adım soyadım LEVON TURAÇ benim mekanım belli gelemiyorsan ver adresini dedim.. verdi gittim gerisini siz düşünün artık... yani bu sebepten dolayı forumlarda yorumlarımı falan herşeyimi bırakmıştım zaten forumları incelemeye ilk baladığım zamanlardı girdim çıktım gibi bişey olmuştu...:)

Önce insan diye bir laf vardır... aynen öyle öyle insan olmayı bilmemiz lazım gerisi çorap söküğü herkes kendi arasında anlaştıktan sonra kimsenin yapamayacağı hiç birşey olmaz hepimiz birbirimizin eksiklerinide kapatırız allahın izniyle... Diyeceğim bu kadar işte...:):):)

Kaafanı ütüledim kardeşim...:):) Sadece paylaşmak istedim.. O elektriği aldım senden çünkü kendimi rahat hissettim ve yazdım... güzelde oldu içimde kalmadı hiç değilse....
    ....

Hadi şimdi cümleten halaya hobaaaaaaa.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moslevon -- 12 Mayıs 2013; 1:03:35 >

• arkadaşlar burda adam nasıl 120mm fan takmış h110 a anlatabilirmisiniz?
    http://forum.corsair.com/forums/showthread.php?t=118380
  • O gördüğün klips oluyor. Adam klipsi yuvarlamak yerine zaten baş kismı geniş bir klipsin başını kesmiş slikon bir contaya oturtmuş. 12cm lik Fanın dekiklerinden salmış klipsi o şekilde sıkıştırmış. Klips yuvarlamak yerine boyböyle bir şey yapmış:) yani ben öyle görüyorum resimden. ..

• bendede adamdaki kasa var haf 932 2x120mm fan destekli.Düne kadar h100i almayı düşünüyordum (noctua 4xp12pwn ile)ama adamınki gibi bir set upla yani üstte 2x120mm h110 kullanılırmı yada ne kadar sağlıklı olur açıkcası karasız kaldım
  • Biraz el becerisi ile tabiki yaparsın. Ama sarsıntıdan dolayı belki ses çıkarabilir. O yuzden 12cm lik fanları üst kısma monte ederken fanın köşelerine ince bir sünger yapıştır bu kapıların yanlarına yapıştirlanlardan hani...

• teşekkür ederim, az önce sizin olumlu deneyiminize dayararak 2x nf p12 pwn fan ile h110 sipariş ettim inşallah memnun kalırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dc106

teşekkür ederim, az önce sizin olumlu deneyiminize dayararak 2x nf p12 pwn fan ile h110 sipariş ettim inşallah memnun kalırım

Ayni kasaya ayni sogutucu ve fani ben de siparis verecegim insallah. Yorumlarin guzel olursa donus yap

• 2 .el h110 larda problem olurmu ?
  • hadi hayırlısı ürünü takar takmaz bizi bilgilendir kardeşim.... ufak bir zızzz sesi normal fakat anca kulağını yaklaştırınca duyarsın.... sen pompa sesine dikkat et eğer çok ses çıkarsa bilki bir sorun vardır inşallah çıkmaz... haberlerini bekliyoruz kesinlikle...:)
  • http://www.youtube.com/watch?v=tHhWjmiUfAA

h100iden sonra bu aldıgım h110da sorunlu cıktı hepside benimi buluyor ya :(
  • Evet beyler şunu ekliyeyim. Ürünü alan arkadaşlar incelemelerini acil yapsınlar. Bir sorun varsa eğer bunun tanısı Türkiye'ye arızalı ürünler girmiş olabilir. Bunun tespitlerini bir an önce yapalım ki şikayetimizi gerekli yerlere bildirmekte geç kalmayalım.

Dün shadow arkadaşımızla skype üzerinden görüntülü ve sesli olarak görüştük. Ona gelen üründe pompa sesi bariz mevcut. Gerekli bütün denemeleri yaptık fakat ses yine kaybolmadı fanlar bile pompa sesinin yanında sessiz kalmış yani.....

Dedigim gibi yine tekrarliyorum alan arkadaşlar sorunları hemen bildirsin. Ona göre artık inventus veya vatan hangisinden aldiysanız oraya üründeki sorunu bildirelim....

• inventus kendi ürünlerinden bir kaçını test etmiş sadece sistem acılırken ses geliyor dedi..sonra geçiyormuş..
    Benimkinde geçmedi ürünü gönderin dediler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

http://www.youtube.com/watch?v=tHhWjmiUfAA

h100iden sonra bu aldıgım h110da sorunlu cıktı hepside benimi buluyor ya :(

Yapma yaaa. Sese bak. Resmen pompadan geliyor. Kotu olmus bu. İcindeki sivida azalma var midir? Bence
    Ondan olabilir. Ama sansizlik yaa tuhh uzuldum valla

• Ben korktum bak simdi alirsak bize de cikar ki. Bi an once bakilsin duruma da halledilsin yaa

• quote:

inventus kendi ürünlerinden bir kaçını test etmiş sadece sistem acılırken ses geliyor dedi..sonra geçiyormuş..

Zaten dediğim gibi normali o sistem açıldığı zaman zaten tüm sistem fanları öyle sonra azalıyor. Ama seninki sabit kalıyor. Bu arada dikkat ettim benim pompa 1430 un üstüne çıkmıyor genelde. Acaba seninki çokmu yüksek devirde o yüzden mi...

• quote:

quote:

inventus kendi ürünlerinden bir kaçını test etmiş sadece sistem acılırken ses geliyor dedi..sonra geçiyormuş..

Zaten dediğim gibi normali o sistem açıldığı zaman zaten tüm sistem fanları öyle sonra azalıyor. Ama seninki sabit kalıyor. Bu arada dikkat ettim benim pompa 1430 un üstüne çıkmıyor genelde. Acaba seninki çokmu yüksek devirde o yüzden mi...

1480-1490 da dönüyor benim ki de..

pompa devrini ai suite ile 600e düşsem bile ses azalsada yine fokur fokur..

• Bence icerde fazla hava var ve sirkule edilirken ses yapan o. Hani nasil desem sanki bazi urunlerin icindeki su buharlasmis bosey olmus azalmis. Onlardan fazla ses cikiyor. Ha ilk acilista tam yukte calistigi icin ses cikiyordur. Alakasi yok benim dedigimle. Yani bence senin arizan bundandir. Ama buna senin yapacagin bisey yok.

• quote:

quote:

quote:

Kardeşim bak şimdi bunu dene. Radyatörü bir eline cpu bloğunu öbür eline al. Hortum paralel gelecek şekilde dik tut. Biri aşağı bakarken öbürü yukarı baksın. Bunu aynı sekilde ters çevirirken içindeki sıvının aktığını hissedersin. Bu akış sadece bir baloncuk boyutu olur yani 1 sn sürer. Su akışının sesini bie kaç lıkırtı ile duyarsan bilki sıvısı eksik. Corsair bu urun için normal kullanımda 10 yıl süre veriyor içindeki sıvının kendini muhafaza etmesini. Bildiğim kadarıyla 10 yıldı yani...

Umarım bu bilgi bi işe yarar. ...:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeşim bak şimdi bunu dene. Radyatörü bir eline cpu bloğunu öbür eline al. Hortum paralel gelecek şekilde dik tut. Biri aşağı bakarken öbürü yukarı baksın. Bunu aynı sekilde ters çevirirken içindeki sıvının aktığını hissedersin. Bu akış sadece bir baloncuk boyutu olur yani 1 sn sürer. Su akışının sesini bie kaç lıkırtı ile duyarsan bilki sıvısı eksik. Corsair bu urun için normal kullanımda 10 yıl süre veriyor içindeki sıvının kendini muhafaza etmesini. Bildiğim kadarıyla 10 yıldı yani...

Umarım bu bilgi bi işe yarar. ...:)

denedim hocam dün her çeşit pozisyona soktum en ufak azalma yok :)İadeye yolladım..sıktı iyice bu su sogutma..thermalright sbe silver arrow alacagım..:)
    maksat 0 ses değil mi su sogutmada..zaten kapalı devre su sogutma ile hava sogutmada dogru düzgün fark yok..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.