Şimdi Ara

CORSAIR H110 Sıvı Soğutma Tr'de İlk & Yeni Sistem Komple İnceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
6
Favori
18.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet evet buradan devam edıyoruz beyler :) Toplanın bakıym yamacıma yamacıma Ben de sıfır kutuda bı h100i ve nothuca np 12 fan alacaktım forumdan bı arkadastan. Sanırım artık 325 liraya h110 alırım. Sessızlık benım ıcın cok onemlı. Ama anca gelecek aya alırız bunu. Neyse bakalım.
  • Nothuka. Galaxy not huka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben dahada beyer yazdım yaaa.... :)

• Bir abimizin urun yakındaki deneyimlerini buraya ekliyorum

ya bu ürünü kullanan arkadaşlar bi zahmet bilgilerini paylaşsınlar bu 40db nereden gelen ses pompa mı fanlarmı harbi pompadan gelen sesse oha diyorum

Orijinalden alıntı:

40db az yazmışlar 50 desibele kadar yolu var şaka bir yana üstte 40 db yazan
    arkadaşların verdiği değeri kastediyorsan o ses pompa değil fanlardan gelen ses
    1500rpm de dönen 2 adet 140'lık fanın çıkarttığı ses normal 2 fanıda 900rpm seviyesine
    kadar çekersen fanları hiç duymazsın demiyorum ama rahatsızlık verme seviyesinin çok
    altına düşer ufak bir not daha corsairin bu yeni ürününde H100i deki gibi Corsair link
    program desteği yoktur yeni alacak arkadaşlar pompa ve fan ayarlarını nereden yapıcaz
    diye endişe duymasınlar örnek olarak asus anakartı kullananlar asus fan xpert veya asrock
    kullananlar AXTU gibi programlar yardımıyla pompa ve fanlarına müdahale edebilirler yada
    Fan control ünitesi ile birlikte kullanabilirler + alacak arkadaşlar kasalarını tekrar gözden geçirsinler
    zira çoğu kasada üst fanlar 120'lik yapıdadır bu üründe ise 140 olduğu için radyatör ve fanların montajında sorunlar
    yaşayabilir yada 140mm fanlara göre tekrardan delik açmak zorunda kalabilirsiniz

Pompa sesine gelicek olursak kulağınızı pompaya kadar yaslayabilirseniz tabi
    sıvının akış sesini anca duyarsınız
    ikinci bir ilave daha yapmak isterim pompaya güç verirken bağlantı kablosunu Cpu fan veya cpu opt yazan yere takın
    chassis fan yazan yerlere takarsanız bilgisayar açılışında cpu fan hatası alırsınız ve çoğunlukla bios ta
    fan ayarlarınızda hiç oynama yapmadan kullanıyorsanız chassis fanlar default ayarlarda 600rpm de gelir
    ve pompanız sıvıyı itmekte zorlanır o zamanda lıkır lıkır ses duyarsınız normal kullanımda 900-1000rpm arası
    bu pompa için idealdir benim incelediğim h110 un maximum pompa devri 1450rpm'e kadar çıkıyordu ama herhangi bir anormal ses yoktu
    eğer montajınızı düzgün yapmış iseniz masa üstü kullanımda (internet ofis prog. vs)
    içinde bulunduğumuz aylarda 22-27 derece arasında seyredecektir tabi kasa iç yapınız ve fan yerleşimleriniz de buna etkendir
    unutmadan herhangi bir stress testi yapma şansım olmadı ama yine de şöyle diyim bu düzeneğin kurulu olan bilgisayarda
    ( 3770k - 16gb ram - 2x gtx 680 E.K ) yüksek ayarlarda max payne 3 , BF3 ve Far Cry 3 oynadım arka planda aida64 çalışıyordu
    oyun sıranda alt+tab ile masa üstüne düştügümde iki oyun için ortalama verecek olursam 38 derece far cry 3 te ise 42 dereceyi gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 11 Mayıs 2013; 20:12:32 >

• Hocam videoda 2.20dkda 1000rpm deyip gösterdiğiniz yer ekran kartının dönüş hızı ben mobildeyim net göremiyor olabilirim gerci ama:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 11 Mayıs 2013; 13:15:17 >
  • Evet bu arkadasımızda gayet güzel açıklama yapmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moslevon -- 11 Mayıs 2013; 19:18:39 >
  • peki bu h110 Türkiyede satan satan bir yer varmı?
  • Vatan ve inventus satıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmerGndz

Vatan ve inventus satıyor.

Vatan mi? Link verebilir misiniz?

• Ben bu kadar çabuk getirteceğini tahmin etmezdim yalnız yine fiyat artmış ve inmiş...

vatan linki

Bence 300 tl ye dusmesı alınabılırlıgı yukseltır. Arkadasa lınk sormuştum ama ben buldum.
  • sorma yaa... o kısımları dinlemeyin...:):):):).....

O kadar yorgunluğun ardına karıştırdım ne yapiyim zaten beynimin durduğu bir noktada oldu ne dicektim ben ya falan diye...:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: moslevon

sorma yaa... o kısımları dinlemeyin...:):):):).....

O kadar yorgunluğun ardına karıştırdım ne yapiyim zaten beynimin durduğu bir noktada oldu ne dicektim ben ya falan diye...:)

Bende dedim pompayi ekrak kartı guc powerlarina bağladın sandım. 3-4defa dinledim; ))

DOstum zaten akıllarda olan pompa , fan sesi son olarakta sıcaklıklardi.tesekkur ederiz. :)

• sağolasın kardeşim eyvallah...:)

Shadow sende yarın sistemi monte ettiğinde direk burda paylaş....:):)

İnşallah memnun kalacaksın. arkamdan küfür yiyormuşum birde hehehhee...:):):)
  • Merakdan soruyorum 4 ssd yi neden raid yaptın :D ne bakımdan yararlı oluyor snde 2-3 gb hız =) birde o kadar hdd nin içine ne dolduruyorsun :DD
  • quote:

sağolasın kardeşim eyvallah...:)

Paylaşırım hocam.estagfurullah neden kufrediyim:)ilk mesaji biraz duzenlesek nasil olur kasa ve sisrem resimlerini biraz aşağı taşısak.videonu ilk mesaja eklesek nasıl olur:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 11 Mayıs 2013; 21:47:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qdry

Merakdan soruyorum 4 ssd yi neden raid yaptın :D ne bakımdan yararlı oluyor snde 2-3 gb hız =) birde o kadar hdd nin içine ne dolduruyorsun :DD

Canım istiyor param var yapıyorum hatta şimdi rocket raid 2740 diye bi model mi ne vardı 16 adet sata 6gb hdd bağlanabiliyor ondan alıp 16 tane ssd raid yapıcam ....

Şaka bir yana performans açısından cidden iyi ama bunu tabikide normal kullanımda anlamiyoruz. Yani hani ne gerek var diyorsun orda haklısın fakat raidin mantığı zaten programlara daha hızlı bir şekilde erişmek ve performanslı kullanmak. Buda nasıl oluyor mesela bende müzik programları mevcut ve bu programların en yüksek boyutlusu yaklaşık 120gb
    Tek ssd ile bu programların açılışı 10 dk nın üstünü buluyor ve kullanımda donmalar gerçekleşiyor ben bu arada müzikle uğraşıyorum tabi eskisi gibi değil. Herneyse bir müziği tamamlamak hem uzun işlem hemde onca loop eklemek bunları duzenlemek çok yüksek boyutlar alıyor. Siz bir mp3 boyutunda sanıyorsunuz ama değil 10 gb hatta daha fazla boyutları bile bulabiliyor :) bu yüzden raid yapılır yani bana lazım
    He hala onca hddyi ne yapıyorsun diye soruyorsan sadece 4 tb ı mp3, 2 tb ı video Arşivi , 2 tb ı program. Gerisi bluray film arşivi

• quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

quote:

sağolasın kardeşim eyvallah...:)

Paylaşırım hocam.estagfurullah neden kufrediyim:)ilk mesaji biraz duzenlesek nasil olur kasa ve sisrem resimlerini biraz aşağı taşısak.videonu ilk mesaja eklesek nasıl olur:)

Olur kardeşim hallederim. Resimler bi görünmedi yeniden ekledim. Videoyu başa alırım birazdan.

• resimleri bir yeremi topliyim ne yapiyim videoyu başa aldım... hani inceleme yazılarımın altına resimleri ekledim ki daha anlaşılır olsun diye...?? resimleride topliyim mi bi yere dersin...:) yoksa böyle iyi mi sadece videoyu en başa çektim...:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moslevon -- 11 Mayıs 2013; 23:21:48 >
  • Müzik yazılımı ne kullanıyorsun hocam?

• toon track ez drummer full seti mevcut.... native enstrumen guitar rig var...colosus var, daha daha adobe auditionbasit bir kayıt programıama güzel ben beğeniyorum evde oturduğumda tek başıma en kolay kullandığım yazılım o şahsen, tek bşıma kanl kayıt yaparak üst üste gitarda bir parça çıkarabiliyorum mesela...:) colosus serisi var komple set yaklaşık 50 gb boyutta..:):)

daha sayiyim mi...:) ntive enstrumanın komple seti mevcut oda 200gb küsür...:) ki bu programların içinde bulunan ses dosyalarının boyutlarının toplamı...Meşhur Steinberg serileri mevcut...:)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.