Şimdi Ara

Corsair h110i Extreme standart fan hızı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler amazondan aldığım h110i extreme sıvı soğutucusunun fanlarını kaç devirde çalıştırmam gerek bunun bir standart hızı var mı yoksa ben kafama göre mi ayarlayacağım. Birde radyatör fanlarını kasa fan kontrölcüsüne mi bağlamalıyım yoksa anakarta mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yav beyler yok mu yardım eden lütfen bir bilgi verin
  • Zaten hovam pwm fan kullaniyor yani sicakkiga gore kendi hizini kendi ayarlayacak kutudan cikan kablolariyla anakarttan yap montaji ucunuda fandan gelen kabloyu tak tamamdir

• Spirit_Rises kullanıcısına yanıt
    Hocam çok sağol. Yalnız şöyle bir durum var işlemcinin üzerine oturacağı pompa nın ucunda 2 tane 4 dişli fan girişi 1 tane de CPU 3 dişli fan girişi var. Radyatördeki iki büyük fanın da 2 tane yuva girişi var haliyle. Şimdi şöyle mi olacak; pompa'nın ucunda ki 2 tane 4 dişli fan girişini radyatörde bulunan fanların girişlerini bağlayacağım. Yine pompa'nın ucunda bulunan 3 dişli CPU girişinide anakarta takacağım değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daante -- 24 Ağustos 2016; 7:52:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daante

Hocam çok sağol. Yalnız şöyle bir durum var işlemcinin üzerine oturacağı pompa nın ucunda 2 tane 4 dişli fan girişi 1 tane de CPU 3 dişli fan girişi var. Radyatördeki iki büyük fanın da 2 tane yuva girişi var haliyle. Şimdi şöyle mi olacak; pompa'nın ucunda ki 2 tane 4 dişli fan girişini radyatörde bulunan fanların girişlerini bağlayacağım. Yine pompa'nın ucunda bulunan 3 dişli CPU girişinide anakarta takacağım değil mi ?

Evet hocam anakartin cpu fan girisine takacaksin ama ona dikkat et yoksa cpu fani yok diye hata verir bilgisayar algilayamaz.

Tamam hocam çok sağol birde bu h110i Extreme sonradan değişen sürüm mü ? şimdi h110i gt var gtx var birde extreme var bende extreme aldım ama iyisi mi kötüsümüydü bilemedim.
  • quote:

Tamam hocam çok sağol birde bu h110i Extreme sonradan değişen sürüm mü ? şimdi h110i gt var gtx var birde extreme var bende extreme aldım ama iyisi mi kötüsümüydü bilemedim.

hocam 50 tane sürüm çıakrttılar takılma cok fazla aralarında 1-4 derece birşey oynar bunlar cok buyuk farklar değil.Ama elinizdeki ürün gayet güzel güle güle kullanın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Çok teşekkür ederim hocam sağ olun.
  • quote:

Çok teşekkür ederim hocam sağ olun.

siz de sağolun hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.