Şimdi Ara

Corsair h110i extreme ve Dark n10 kasa sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, öncelikle yazım hatası olursa afola telefondan girmek zorunda kaldım. Neyse sorunuma gelecek olursak sistemi parça parça toplamıştım. En son amazondan almış olduğum 7-8 gün boyunca büyük hevesle beklediğim h110i sıvı soğutucum geldi ama büyük bir hüsrana uğradım. Dark n10 kasamın üst ızgarasına vida yerlerinin sadece üç deliği denk geliyor. Radyatörü üste sadece 3 vida ile tutturabiliyorum. Enine doğru 2 cm kadar radyatör daha geniş olduğu için o tarafı vidalayamıyorum. Ne yapmam gerek sizce, sizlerden fikir akıl istiyorum. Benim aklımda şu var, 2 cm kadar olan yeri şarjlı matkap ile delmek vida yeri açmak öyle tutturmak üzerine de mıklatıslı filtreyi çekince pekte belli olmayacak deldiğim yerler bu şekilde düşünüyorum. 3 vida ile tutturunca ise sadece bir köşesi sağlam oluyor diğer köşesi çok çok olmasada haliyle biraz aşağı doğru sarkıyor ki böyle olmaz tabi, sizce kasaya üstten iki vida deliği açmalımıyım? yardımlarınızı bekliyorum ve her türlü fikire açığım yeter ki şu radyatörü şu üst ızgaraya sağlam şekilde tutturayım. Saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bendede aynı kasadan var. Ben sıvı Soğutmayı Kasamın ön kısmına taktım. Şöyleki eğer yine geniş gelirse en azından kapak altında kalacağı için matkapla açarsın delik hiç bir sorun teşkil etmez.

Kasanın ön kapağı sök içeride duran 2 tane fanı dışarı kapağın altına gelecek şekilde tak. sıvı soğutmanın radyatörünü içeriden oturt eğer geniş gelirse matkapla açarsın 2 adet delik kapağı kapatınca hiç birşey görünmez. İstersen resim atayım.
  • mesudum01 kullanıcısına yanıt
    Hocam ilgin için teşekkür ederim. He bu mesajı dün akşam saatlerinde atsaydın dediğini yapabilirdim. Ben dayanamayıp üst tarafa 2 vida deliği açtım ama hiç kötü durmuyor hatta filtresi üzerlerini biraz da olsun kapatıyor yani 2800m radyatörü dark n10 sığdırdık sonunda, hocam size sormak istediğin sıvı soğutucu fanlarını kasanın fan kontrolcülerine mi bağladınız? Birde corsair sogutucularda corsair link diye bir programla fanların kaç devirde çalışmasını istiyorsan ayarlaya biliyormuşsun 1500 de çalışsa acaba çok ses yapar mı sizin radyatör fanlar hangi devirde çalışıyor acaba? Bu arada yardım etmek için yorum atan herkese sonsuz teşekkürler sizede hocam sağolun.

• Hocam ben kendime nzxt fan kontrolcü aldım ona bağladım fanlar otomatik olarak çalışıyor ve evet hızlı çalışınca ses yapıyor.
    Sana tavsiyem kasanın ön iç kısmındaki fanları sök kapağın altına gelecek şekilde tekrar tak hem daha ferah oluyor hemde estetik duruyor.
    Benim anakart msi. Command center diye bir uygulama var onda ister son hıza al ister otomatik nasıl istersem ayarlıyordum o program ile.
    Hocam ben denedim ama ön paneldeki kapağı ne yaptımsa çıkaramadım ya yok abi olmuyor en son kırmaktan korktum ve bıraktım. Bende önde içerdeki fanları dediğin yere almayı düşünüyordum ama kapağı açamadığım için öyle kaldı

• Kapağın altında ufak bir boşluk var bir elinle kasayı tut diğer elinle o boşluktan kendine doğru hafif sertçe çek, önce alt taraf çıkar sonra üst tarafı çıkarırsın. takarken önce üst tarafı tak sonra alt tarafı oturt.
    çok sert davranma ufak bir kuvvet uygula yeterli.
    Çok sağol hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.