Şimdi Ara

Corsair H110i GTX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. bu ürün yakında dağıtıma başlanacak. bende kasa olarak CM HAF 942 X var. Şu anda corsair h80i takılı ve açıkçası çok da memnun değilim. aşırı sesli bir ürün bana göre. bunu satmayı düşünüyorum. yerine h110i gtx alsam nasıl olur? montajı yapabilir miyim? biraz büyük kalıyormuş sanırım kasaya. sıkıntı yaşatır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boogiee90 -- 23 Temmuz 2015; 12:12:00 >

• Selamlar.

H110i GTX takabilirsiniz ancak HAF X'in üst fan yuvalarına monte ederken sadece 1 fanın vida delikleri denk geliyor. 8 değil 4 adet vida ile tutturacaksınız.
  • tech guru kullanıcısına yanıt
    yani ekstra bir şey yapmama gerek yok. direk aldığım gibi montaj yapabileceğim değil mi hocam?
  • boogiee90 kullanıcısına yanıt
    Evet montaj yapabilirsiniz.
  • http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=7193

Sanırım stok sıkıntısı var.Eksen ve vatanda yok sadece inventusta var şuan.h110la arasında 70 lira fark var değer mi acaba.

h110la h100i gtx aynı fiyata geliyor.
  • Thermaltake Level 10 GT ye bu su soğutma olur mu arkadaşlar?
  • mrbluesman kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

O modelde 2 adet 14 cm'lik fan yuvası olmadığı için mümkün değil malesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar,

Teşekkürler o zaman H100i GTX alacağım artık.
  • Hocam bende H110i GTX almak istiyorum fakat i7 4790k'yı zamanında 900 tl'ye almıştım şimdi soğutucusuna 450 tl vermek garip geliyor bana, siz bu konuda rahatmısınız acaba?
  • Hocam bana soruyorsan elbette rahat değilim. En başta dolar kurundan Zamanında H100 ü 315 TL ye almıştım. Ayrıca işlemcim 5930K yı 1800 civarına aldığım için biraz daha özenli davranıyorum bu olaya. Sistem boşta iken 40-50 civarı çalışıyor. Şu an fan hızı birinci kademede. Gerçi 4,25 GHZ e overclock yaptığımdan dolayı olabilir o ısı. Ayrıntılı test etmedim. Şöyle bir durum daha var H100 ün fan hızı manuel ayarlanıyor ve ikinci seviyede bile insanı rahasız ediyor. Bu olayın örneği defalarca şöyle oldu. Bir kaç ay havalar sıcak iken gerçekten ikinci seviyede çalıştırdım ve bilgisayarı ne zaman kapatsam ben ve ev sakinleri hep "Oh be dünya varmış" dedik

• mrbluesman kullanıcısına yanıt
    Hocam sizdeki işlemcinin zaten voltajı yüksek birde overclock için voltaj bindirdinizmi o sıcaklığı hayal bile edemiyorum Ama yinede sıcaklık değerleri fazla, sıvı soğutmanız baya eski belki radyatöründe yada içindeki sıvıda bir sıkıntı vardır. İlk aldığınız günden beridir aynı performanstaysa anlarım.

H100i ile H110i arasında araştırmalarım sonucu maks 5-10 derece buldum, pompa sesi için 100 tl daha veresim gelmedi bende h100i siparişi verdim. İnşallah pompası sorunlu bir soğutma gelmez, herkeste olacak diye birşey yok sonuçta ekran kartındaki cw gibi.

Sorun fansa çözülür zaten fanları satar quiet fan alırım hocam o sıkıntı değil yeter ki pompa sesi çıkarmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaN. -- 24 Ağustos 2015; 17:01:07 >
  • Corsair h110i gt'nin kronik sorunlari var yanlis hatirlamiyorsam onun icin corsair gtx modelini cikardi ama tr'de yok gelmesini bekleyin derim ama alternatif olarak corsair h100i gtx var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FairLighty -- 24 Ağustos 2015; 18:17:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • corsair yerine nzxt kraken x61 alınır mı? corsair link yüzünden çok güzel küfürler edebiliyorum corsair'e. çalışmıyor windows 10'da. hem h110i gtx'e göre 11 dolar falan daha ucuz
  • İntel sizin gibi çok zeki arkadaşlar yüzünden dandik macun kullanıyor ihslerde, nasılsa siz para verip soğutucuda alacaksınız diye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.