Şimdi Ara

Corsair h115i kullanıyorum,corsair link sapıtıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Videodaki rpm değerleri ve sese dikkat edin lütfen.Yardımcı olursanız sevinirim.https://youtu.be/G0SyteU3D78

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frisby7144 -- 20 Ekim 2016; 14:47:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• aynı sorunu bende yaşıyorum msi z170a m7 anakart i7 6700k üzerine takılı formattan sonra msi programlarını ve herhangi başka programları kurarken fanlar birden hızlanıyor ve yavaşlıyor oyunlardan çıktıktan sonra uzun süre kendini toparlıyamıyor bir çözüm bulabildiniz mi? corsair link i kurmasak onun yerine msi comand center ya da afterburner dan yararlansak bir sıkıntı olur mu?
  • Fan değerlerini sabit yapın düzeliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fan değerlerini nasıl sabit yapıyoruz tam olarak anlamadim yardimci olursaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frisby7144 F kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Corsair Link yazılımında yaşananları yurt dışına raporladım. Konuyla ilgili çözüm bir sonraki güncelleme ile çok büyük bir ihtimalle giderilmiş olacak.

Güncelleme yayınlana kadar fanlarınızı sabit bir devire ayarlamanız mümkün.

Corsair Link yazılımınızı açınca su soğutmanızın fan devrini gösteren alana mousuenuzu getirin ve üzerini çift tıklayın.

Açılan pencerede Mode yazan yerin sağındaki oku tıklayın ve açılan listeden fixed i saeçin.

Buradan fanın çalışmasını istediğiniz % yi percents kısmına yazıp apply ve sonrada da ok ye tıklarsanız fanlarınız sabit bir devirde çalışmaya başlayacaktır.

Fanların devrini %30-60 arasında bir devirde sabitleyebilirsiniz. Bu yüzdeyi özellikle işlemcinizin sıcaklık durumuna bağlı olarak mümkün olabilecek en sessiz orana göre belirleyin. İşlemcilerin karakteristik özelliği ve sistemlerdeki yük durumu birbirinden farklı olduğundan bu oran değişikl gösterebilir.

• tech guru kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim umarım çözülür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.