Merhabalar Yeni sistem toplayacağım. Muhtemelen de AMD 5900x almayı düşünüyorum. İlk defa da sıvı soğutucu kullanacağım. Önceliğim sessizlik. Aklımda aşağıdaki ürünler var. Hangisini tavsiye edersiniz veya başka bir ürün mü önerirsiniz? NOT: RGB benim için önemsiz. 1- Corsair H150i ELITE CAPELLIX 2- NZXT Kraken Z73 - x73 - z72 - x72 Dediğim gibi önceliğim sessizlik daha sonra soğutma performansı. Saygı ve selam ile ... |
Corsair H150i ELITE CAPELLIX vs
-
-
Bu konuya bi el atın millet. Ben de sıvı soğutucu alıcam. Yeni sistem topluyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: derXumBu konuya bi el atın millet. Ben de sıvı soğutucu alıcam. Yeni sistem topluyorum.
Dışardan x73 siparişi verdim.
-
Hocam kaça sipariş verdiniz ? ve capellix neden tercih etmediniz bende capellixi bayağı araştırdım çok olumlu geri dönüşümler aldım kullanıcılardan.
-
quote:
Orijinalden alıntı: qokhan11Hocam kaça sipariş verdiniz ? ve capellix neden tercih etmediniz bende capellixi bayağı araştırdım çok olumlu geri dönüşümler aldım kullanıcılardan.
Newegg'ten, Cooler Master H500M kasa ile birlikte herşey dahil 5.754 TL'ye aldım. Soğutucu elime geçti ama kasa halen gümrükte. Neden tercih ettiğime gelecek olursak; araştırdığım kadarı ile pompa ve fan gürültüsü olarak en sessiz x73. Bu nedenle seçtim. Ayrıca RGB'de sevmiyorum.
-
Teşekkürler hocam vermiş olduğunuz bilgi için. Bende Capellix'in kullandığı fanlardan çok olumlu yanıtlar aldım. Soğutması da bayağı başarılıymış. Lakin aklım x73'de görünüş olarak o LCD ekranı çok tatlı duruyor. Corsair niye LCD ekran getirmiyor hala sıvı soğutmalarına anlam veremiyorum. Sanırım bende tercihi mi x73 den yana kullanacağım. Şuan 1.900 küsüre geliyor. Amazon Co.uk'tan tabi değişmişte olabilir fiyat. Birde Newegg'e bakayım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: qokhan11Teşekkürler hocam vermiş olduğunuz bilgi için. Bende Capellix'in kullandığı fanlardan çok olumlu yanıtlar aldım. Soğutması da bayağı başarılıymış. Lakin aklım x73'de görünüş olarak o LCD ekranı çok tatlı duruyor. Corsair niye LCD ekran getirmiyor hala sıvı soğutmalarına anlam veremiyorum. Sanırım bende tercihi mi x73 den yana kullanacağım. Şuan 1.900 küsüre geliyor. Amazon Co.uk'tan tabi değişmişte olabilir fiyat. Birde Newegg'e bakayım.
Eğer LCD ekran diyorsan birde z73 veya z72'yi gör. Ama çok pahalı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X