Şimdi Ara

corsaır h80 fan error

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • corsaır h80 ıslemcı sogutucum makına acılırken sureklı fan error f1 basın devam edın dıyor caresı varmı makına duzgun calısıyor 1 aydır bu sorunun cevabını aramaktayım

• bıostan ıslemcı fan uyarısını kapatın buyuk ıhtımalle ondan verıyordur
  • Fanın bağlı bulunduğu soketi değiştirmeyi deneyin anakart üzerinden. CPU_FAN yazan soket var ise oraya bağlayın.
  • Bu hata bendede var. Asus Rampage IV Extreme var. Arada açılırken CPU Fan Error diyor. Acaba benim H80 mi yanlış kuruldu ?
  • Bios'ta onu ignore etmek için bir ayar var, seçerseniz çıkmaz. Ayrıca cpu fan soketine taktiğiniz fana göre (3pin-4pin) bios'tan ayarlarsanız yine çıkmaz. 3pin veya 4pin pwm olarak seçmek gerekiyor

corsaır h80 fan error
  • quote:

Orijinalden alıntı: Digitaldrop

Bios'ta onu ignore etmek için bir ayar var, seçerseniz çıkmaz. Ayrıca cpu fan soketine taktiğiniz fana göre (3pin-4pin) bios'tan ayarlarsanız yine çıkmaz. 3pin veya 4pin pwm olarak seçmek gerekiyor

corsaır h80 fan error

Teşekkürler bilgi için, CPU Fan soketinemi takıldı bakmam gerek. Çünkü PC yi ben toplamadım vatan bilgisayar topladı. Birde bu biosu hiç bilmiyorumda ileride kurcalamayı düşünüyorum zaten epey :). Bu 3pin-4pin ayarı biosta tam olarak nerde acaba ? rica etsem bu konudada yardımcı olabilirmisiniz :)

teşekkürler,

• Yardımcı olmak için ekran görüntüsünü koydum zaten Menü aynı sende de.
    Ekranda "select fan type" olarak görünen kısım. Kurcalaman gereken menü de bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digitaldrop -- 15 Mart 2012; 10:52:57 >
  • molexi seçemiyorum böyle bir seçenek yok ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.