Şimdi Ara

Corsair H80i GT Kurulumu ve Sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Corsair H80i GT'nin büyük yapısından dolayı egzoz fan yerine kasanın ön paneline kurulum yapmayı düşünüyorum.
    Kullandığım kasa Corsair Obsidian 450D. Herhangi bir yer sıkıntısı olacağını da sanmıyorum.

Fakat soğutma verimliliği konusunda tereddütlerim var. Sizce ön panel uygun mudur?

Örnek olarak şöyle bir görsel gösterebilirim, bu 300R fakat Obsidian 450D olarak hayal edin :) (Kurulumdan sonra resimleri paylaşacağım)

Corsair H80i GT Kurulumu ve Sorularım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaybridX -- 29 Ağustos 2015; 0:46:12 >

• Selamlar,

Ön kısımdan taze havayı çekeceği için arkaya taktığınızdan daha serin çalışacaktır. Fakat AF140 fanı çıkarmanız gerekiyor. SP120'nin üreteceği hava akımına olumsuz etki eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tech guru

Selamlar,

Ön kısımdan taze havayı çekeceği için arkaya taktığınızdan daha serin çalışacaktır. Fakat AF140 fanı çıkarmanız gerekiyor. SP120'nin üreteceği hava akımına olumsuz etki eder.
    AF140'ı söküp sökmemek hakkında tavsiyeye ihtiyacım vardı. Cevabın için teşekkürler.
  • Fakat bu şekilde sıcak hava direkt ekran kartına gidecek. Anakartın solundaki kısma egzos olacak şekilde bağlamanız çok daha iyi olacaktır eğer yeriniz varsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhoenixBurn

Fakat bu şekilde sıcak hava direkt ekran kartına gidecek. Anakartın solundaki kısma egzos olacak şekilde bağlamanız çok daha iyi olacaktır eğer yeriniz varsa
    Yer var fakat kapladığı alan çok fazla görünüyor. Açıkçası hoşuma gitmedi. Artık iki şekilde de dener test ederim.
    Ya da hepsini geçtim üste de takılabilir.
  • HaybridX kullanıcısına yanıt
    Üste veya dediğim yere takmanız kasa içi sıcaklık değerleri bakımından çok daha iyi olacaktır. Aksi takdirde gösterdiğiniz şemada radyatörden gelen sıcak hava doğrudan ekran kartınıza ve anakartınıza geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.