< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Corsair Harpoon 329tl pckolik
-
-
Fiyatına göre kesinlikle alınır. Nispeten küçük bir mouse, bunu göz önünde tutmak gerek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar sıcak fırsat diye paylaştım bi mouse sallanıyor diğer mouse da çift tık çıktı. 3 gün içinde iade yaptım değişim istemeden ancak firma 2 haftadır ürünler kutu yırtık yalanı ile servise yollamış hala bekletiyor. bu firmadan alışveriş yaparken 2 kere düşünün şahsen ben ilk ve son kez alışveriş yaptım bilginiz olsun. 300tl lik malda böyle laptop pc falan alsak herhalde biner gider dükkanlarına baskın yapardım!
-
3 liraya corsair alıp defolu olmadığını düşünmek...
-
Boş yorum. Her indirim kusurlu ürün mü demek? 1 ay geçmiş 50 tl fark var öyle devasa indirim de olmamış. 100 tlye hyperx pulsefire dart wireless mouse almışlığım bile oldu canavar gibi çalışıyor.
-
geldi yine tipini sevdiğim
-
Bu mouse'yi ben yanlış olmasın 2016 yada 2017 yıllarında almıştım hala duruyor ve çalışıyor. Bu modelde Corsair şöyle bir politika izledi ilk CH-9301011-EU serisi geldi. Daha sonra CH-9301111 serisi geldi v2 versiyonu yani sonra üretimi durduruldu. Benim kendi mousem'i 2021 yılına kadar kullandım ortadaki top kısmı içeri çöktü sonra içini açıp kendim aradaki parçaya lehim attım ve sağa sola tamir için gittiğimde yanımda götürüyorum çalışıyor. 2021 yılında yine Corsair m55 mouseyi aldım hala da onu kullanıyorum.
Mouse'da bir problem yok sizinkinde bir problem olmuş. Oda doğal. Diğer konu ise kutulu ürünlerde kutu açıldığından dolayı tekrardan satışa sunulamayacağından servise göndermeyi tercih etmiş firma buda olası doğal bir durum. Ancak benim sevdiğim bir mouse hoş şuanki yeni mouselere göre teknolojik bakımından baya geride
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X