Bildirim
Corsair HS35 stereo kulaklık 306TL

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Başlık HP içerik Corsair
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kusura bakma yeşil görünce hp yazmışım kafam karışmış 😂😂
Yılın ilk aylarında 199 TL'ye satıldı. Şuan ki kura göre iyi fiyat. Kardeşim için kulaklık bakıyorum 500 TL bütçe var. Bu çok cazip geldi ama almak konusunda kararsızım. 11.11 ya da black friday de daha iyi bir fırsat gelir mi bilemedim. Bide satıcı HB değil. O yüzden almayacağım sanırım ama güzel fırsat. İhtiyacı olan değerlendirsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi ki zamanında amazondan g930 almışım hala kullanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH | equ* -- 8 Kasım 2020; 19:40:29 > -
20tl indirimle 287tlye aldım. Hyperx cloud 2 lerde indirim gelmedi en temizi bunu almak dedim. Kullananlarda memnun denemekte yarar var.
Ben aldıktan sonra 445tl ye yükseldi kulaklık çok ilginç.
Kulaklık bugün geldi. Tek jaklı dönüştürücüsü yok kullandığım ses kartı ses ve mik girişli. Verim almam için ses kartıyla kullanmam lazım şimdi dönüştürü alacağım mecbur.
kutuya dönüştürücü koymaları gerekirdi sacma bir harekette bulunmuşlar hayırlı olsun güzel fiyata aldınız
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kutudan dönüştücü başlık çıkıyor, çıkmadıysa ürün "yenilenmiş" olabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X