Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Corsair HS70 Yedek Parça - 3 pin 603450 pil + Menteşe
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
ama elektronik malzeme satan bölgelerde li-ion / li polimer pil satan bir satıcı bulursanız büyük ihtimalle fiziksel olarak uygun pil edinebilirsiniz.
veya aliexpress gibi bir yerden sipariş verilebilir.
hatta şimdi baktığımda stokta olmayan pil için resimlerle pin değişikliğini tarif etmişler.
buna benzer bir pilse dediğim gibi bir pil satıcısı sorununuzu çözecektir.
Ankarada tunelsan diye bir yer var ama istanbul için bilgim yok
amazon.com523450P Battery, 1000mAh Battery Replacement for Corsair H2100 HS70 Void Pro RGB Wireless Headset, Opus X Battery Replacement and Morehttps://www.amazon.com/1000mAh-523450-Battery-Wireless-Replacement/dp/B082Q5KX59
-
Merhaba, öncelikle araştırmanız için teşekkür ederim, bahsettiğiniz satış linkine ben de ulaşmıştım ancak kulaklığım için sorun olan şey şu ki bataryanın sorunsuz çalışması için 3 pin batarya gerekmekte, 3.7v ve kulaklığıma sığabilecek pil araştırmasına girdiğimde karşıma 2 pinli ürünler çıktı.
Başka bir hs70 kullanıcısının pil değiştirme yazısını okumuştum o da 2 pinli pil ile denemiş. Pilin bağlantısını gerçekleştirdiğinde kulaklığın batarya durumu ölçülemiyormuş bu nedenle kulaklık şarj tamamlanmış gibi tepki gösterip şarj etmeyi kesiyormuş, pilden gelen + kablosunu boşta kalan sokete bağladığında ise cihazın pil seviyesi ölçülebiliyor ancak şarj olmuyormuş.
Yine de denemek için 2pinli bir batarya sipariş ettim. + kabloya bir kablo daha çekip boşta kalan sokete bağlamayı düşünüyorum. Sizce bu şekilde sorunu aşabilir miyim?
4 aylık Kulaklığın bataryası resmen eridi . Kulaklığı aldırdığım arkadaş faturasını iç ettiği için garanti hakkımı kullanamadım . Youtube üzerinden batarya nasıl değiştirilir vidyolar yardımıyla pili söküp çarşıdan ( izmir - çankaya ) aynı özelliklerde fakat daha yüksek mah ( 2000 ) pil satın aldım . aldığım pil 2 kablolu bendeki orjinal olan 3 kablolu . Bir cep telefonu tamircisine iki pilide götürüp eski pildeki kablo ve devreyi yeni aldığım 2 kablolu olan ile 50 tl ( bana siftah at yeter dedi ) değiştirttim . Kısa sürede şarj oldu ve ilk gün denemesinde 5 saate yakın aktif kullandım ertesi gün ( aradaki fark 13 saat civarı ) açtığımda şarj göstergesi %93 . Özetle ben bu şekilde çözdüm ve an itibariyle çok memnunum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X