Herkese iyi forumlar, Fiyatı diğer sitelere göre uygun gözüküyor. 1.899,00 CORSAIR HS80 Wireless Dolby Atmos RGB Siyah Gaming Kulaklik| ITOPYA.COM https://www.itopya.com/corsair-hs80-wireless-dolby-atmos-rgb-siyah-gaming-kulaklik_u14436 |
CORSAIR HS80 Wireless Dolby Atmos RGB Siyah Gaming Kulaklık
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
2.781,64 bu fiyat gözüküyor
-
cok iyi fiyat
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Haklısın farketmemişim. Fiyat gözüme uygun gözüktü, konu açayım dedim bir daha dediğin şekilde yaparım. Sadece bu durumu belirtmen yeterli karşındaki insan ise zaten anlayacaktır. Ekstra değişik tespitlere girmen antipatik durabilir böylelikle aktarmak istediğin ana fikir karşındakine geçmeyebilir, küçük bir tavsiye.
-
Tartışılacak bir durum yok :) İyi günler.
-
Önceki konuya yetişememiştim. Teşekkürler paylaşım için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Almayın pişman olursunuz corsair. Birsürü kronik ve yazılımsal sorunları var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Corsair çok sevdiğim kaliteli bir marka. Bir çok ürününü hala kullanmaktayım. Dediğiniz gibi bir durum var ise yazık olmuş. Yazılımsal ise çözülür muhtemelen ama donanımsala yapacak bir şey yok.
-
Corsair hs80 ne gibi kronik yada yazılımsal sorunu var hocam direk bir ürünü bir markayı kötülemeyin. çoğu marka ger segmente ürünü var belki giriş yada orda seviye bir ürün alıp sorun yaşamış sınız . Direk çöp alınmaz demeniz garip geldi bana. Ben logitech te kulandım corsair de kulandım corsair virtoso beni memnun etti llogitech g pro wireless kulaklık iade ettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler.
HyperX Cloud 2 var 4 yıldır kullanıyorum memnunum. Eğer değiştirirsem muhtemelen Wireless modeline geçerim.
-
İCUE yazılımında kulaklık ayarlarını kullanmayın. Windows ses ayarlarından windows sonic seçin ya da Microsoft store den dolby atmos uygulamasını satın alın.40-50 tl civarı.
Void elite kullanıyorum. Dolby ile denedim gerçekten fark ediyor. Windows sonic ya da dolby kullanırsanız. Yazılım ayarları oto devre dışı oluyor. İcueyi kapatmanıza gerek kalmaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam oyun için eq ayarlarına nasıl ulaşabilirim dolby veya sonic için ve windows sonic önerir misiniz ek olarak birde bunlara para veresi gelmiyor insanın ?
-
Hocam Windows sonic te ayar yapılamıyor.
Ama dolby de oyun, film, müzik gibi farklı profiller var.
1 haftalık deneme sürümü var deneyin.
Dolbyden farklı dts ve boom 3d gibi diğer uygulamalarda var. Ama ben dolby daha çok beğendim. Onlarında deneme sürümü var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YLCN -- 15 Mayıs 2022; 16:46:42 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X