Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILMIŞTIR //// Corsair HX1000i Platinum + Type3 Beyaz Sleeve Seti Satın Al 10 Temmuz 2023 03:07 1 1 SATILMIŞTIR //// Corsair HX1000i Platinum + Type3 Beyaz Sleeve Seti Ax860i Model güç kaynağım arızalanınca Corsair tarafından YENİLENMİŞ(Refurbished) olarak HX1000i Platinum gönderildi. (Maalesef artık ellerinde AX860i mevcut değilmiş)Bu süreçte işlerimin aksamaması ve yenilik olması amacıyla ATX3.0 bir güç kaynağına geçiş yaptım ve gelen ürünü direk olduğu gibi köşeye kaldırdım. Ürün 1000W ve Platinum sertifikaya sahip ayrıca Cybenetics firmasının Platinum sertifikası ve sessizlik konusunda A sertifikalı bir üründür. Kutu içeriği her şeyiyle tamdır. 01.06.2024 tarihine kadar Corsair garantisi devam etmektedir.Type3 Beyaz sleeve kablolar da bu ürünle uyumlu olduğu için onları da dahil ediyorum.FORUM DIŞINA SATILMIŞTIR. FORUM DIŞINA SATILMIŞTIR. FORUM DIŞINA SATILMIŞTIR. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILMIŞTIR - Asus TUF RTX 3060 Ti OC - SATILMIŞTIR [SATILDI] SATILMIŞTIR //// Corsair HX1000i Platinum + Type3 Beyaz Sleeve Seti [SATILDI] Asus VG259QM 280Hz IPS Monitör Ninjutso Katana Superlight - Türkiye Garantili