Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Corsair Hydro H110i GTX 280mm Sıvı Soğutucu Satın Al 9 Temmuz 2024 04:00 1 1 Corsair Hydro H110i GTX 280mm Sıvı Soğutucu Ürün durumu Kalitesini bilen bilir. Pompa RGB'sine kadar sorunsuz çalışıyor. Tek kusuru fanın birinin bir yaprağı sisteme takarken kırdım. Sonrasında endüstriyel yapıştırıcı ile yapıştırdım. Gayet muntazam oldu, ses veya yalpa yapmıyor.Soket uyumluluk durumu1366, 1151, 2066, AM3 ve AM4 aparatları mevcut.Kargo&teslimatKahramanmaraş ve Antalya içi elden teslim edebilirim. Diğer illere kargo benden. Ek olarak pazarlık düşünmüyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya, Kepez Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK: Msı am4 anakart / Kingston ramler / XPG gold psu / Corsair sıvı soğutma ve Noctua fanlar MSI GTX 1080ti 11GB Founders Edition ALINIK ->> Corsair CW-8960046 Sıvı S. AM4 Braketi ALINIK ->> NZXT G12 Ekran Kartı Kiti
Satış iptal. < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK: Msı am4 anakart / Kingston ramler / XPG gold psu / Corsair sıvı soğutma ve Noctua fanlar MSI GTX 1080ti 11GB Founders Edition ALINIK ->> Corsair CW-8960046 Sıvı S. AM4 Braketi ALINIK ->> NZXT G12 Ekran Kartı Kiti