Şimdi Ara

Corsair iCUE Murals ile RGB özelleştirme sınıf atlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Corsair iCUE Murals ile RGB özelleştirme sınıf atlıyor
    Oyuncu ve yayıncı ekipmanlarının bir numaralı isimlerinden Corsair, ekosistem yönetim yazılımı olan iCUE içerisine önemli bir özellik daha ekliyor. iCUE Murals etkileyici ışık efektleri oluşturmanıza imkân verecek.

Corsair iCUE Murals nedir?

Corsair iCUE Murals adıyla duyurulan yeni özellik kullanıcılara çok daha yoğun efektler hazırlama imkânı sunacak. Kullanıcılar herhangi bir resim, GIF veya video yüklediklerinde yazılım bunlardan benzersiz RGB efektleri oluşturarak belirlediğiniz cihazlarınıza yansıtabilecek. Ayrıca gerçek zamanlı oyunlarınızdan bile efekt oluşturabileceksiniz.

Ayrıca Bkz.Corsair TC100 RELAXED oyuncu koltuğu duyuruldu

Tüm statik veya hareketli resim formatlarını destekleyen Corsair iCUE Murals yazılımı Philips Hue ve Nanoleaf gibi lider aydınlatma markaları ile de uyumlu hale getirildi. Böylece evinizde destekli markaların ürünlerini kullanıyorsanız geniş bir RGB efekt yelpazesi elde edebileceksiniz.  Corsair iCUE Murals özelliği an itibariyle kullanıma sunulmuş durumda.

Kaynak:https://www.techpowerup.com/304620/corsair-launches-icue-murals-lighting-a-state-of-the-art-rgb-customization-software

• Zevkler ve renkler denilmeyecek şekilde saçmalıktır bunlar. Böyle gereksiz edevata akıl almaz paralar döküleceğine,iyi bir monitör alır işinize eğlencenize bakarsınız. Yayıncıysanız zaten işiniz ergen eğlendirmek, onlar da zevkten yoksun bırakıldı parasızlıktan. Üzülüyorum yahu memleketin geleceği maddi travmalar içerisinde çocukluk geçirdi.

• Normal sistemi zor alıyoruz buna nereden para verelim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bütün aksesuarlarım corsair. Bir kaç gün önce sp120 elite fan aldım pc ye. Montaj yaptım ama çalışmadı. Sorunun sebebini çok deneme yanılma yöntemiyle buldum. Çözüm neymiş;eski sürüm ıcue yazılımı yüklemekmiş. Böyle saçma bişey olabilir mi, klavye mouse en tepe model hemde yeni onlarda eski sürüm yazılımda sıkıntı yapıyor. Gelde çık işin içinden.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Murals hosuma gitmedi eskiden efektler daha guzeldi onlari kaldirmislar. Ayrica corsair sitesinde library bolumunde efekt profilleri var hazir tavsiye ederim hele ki DOOM profili harika

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.