Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI ! Corsair Ironclaw RGB Kablosuz Mouse (Hiç Kullanılmadı) İtopya Faturalı-Garantili Satın Al 1 Kasım 2022 00:02 1 1 SATILDI ! Corsair Ironclaw RGB Kablosuz Mouse (Hiç Kullanılmadı) İtopya Faturalı-Garantili 23.06.2021 tarihinde roccat Leadr mouse'umun yedeği olarak dolapta dursun diye İtopya'dan almıştım. Geldiğinde hem kontrol için hem de elime nasıl oturduğunu merak ettiğim için açmıştım. Ama o zamandan beri dolapta duruyor ve kullanma gereği duymadığımdan satıyorum. Farenin altındaki thermal padleri koruyucu jelatin bile çıkarılmadı. Faturası ve 23 Haziran 2023'e kadar garantisi var. RGB aydınlatma, 3 adet onboard profil hafızası, 18000 Dpi, programlanabilir 10 adet tuş, hem kablolu, hem 2.4ghz wireless, hem de bluetooth üzerinden kullanabilme imkanı. Ankara içi elden teslim ya da ücreti banka hesabıma yatırıldıktan sonra istenilen kargo firması ile alıcı ödemeli olarak gönderim yaparım. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 23 Haziran 2023 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün İNDİRİM Kutusu Açılmamış Corsair LL 120 3'lü paket [SATILDI] Paint Zoom Elektrikli Boya Tabancası Sıfır gibi BenQ W2000 Full HD 1080p 3D Projektör SATILDI ! Corsair Ironclaw RGB Kablosuz Mouse (Hiç Kullanılmadı) İtopya Faturalı-Garantili