Şimdi Ara

Corsair K70 modelleri tekrar stoklara girer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Corsair K70 RGB MK.2 Cherry MX Red mekanik klavye arayışındayım ama piyasada yok, stokta olanlar da absürt fiyatlara satıyorlar (2500 TL falan), yanılmıyorsam birkaç ay öncesine kadar bunlar İtopya’da olurdu hatta K70 olsun, K95 olsun devamlı indirime de sokardı İtopya bunları, o zamanlar almadığıma da pişmanım ama artık yapacak bir şey yok. Şimdi hiçbir yerde stokta değiller, haliyle ikinci elciler sıfır fiyatının da üzerine 1.5 yıllık klavyeler satıyorlar. Ekran kartı da değil ki bu, devamlı ellenen bir aleti ikinci el almak istemiyorum. Acaba bunlar tekrar stoklara girer mi? K68 ve K60 gibi modeller var ama K70 kalitesinde değiller. K95 de olur aslında ama o fazladan profil tuşlarına ihtiyacım yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynı sorunu ben de yaşıyorum yaklaşık 10 gündür corsair k95 veya corsair k70 mk2 modellerini arıyorum ancak stok problemi tüm sitelerde mevcut. Yakın zamanda corsair k100 modelini çıkardı kontrol edin derim. Amazon(usa) şubat sonunda kargolamasa amazondan sipariş edeceğim ancak sanırım beklemekten başka çare gözükmüyor şuan.

• G0thrak G kullanıcısına yanıt

Hocam ben ikinci el garantili mk2 modelinden buldum aldım. US layout istemiyordum, K95 olanlar da masama 1cm kadar büyük geliyordu. K70 MK2 MX Red modeli aldım, daha birkaç saattir kullanıyorum ama çok beğendim diyebilirim. Size bol şans, umarım bir şekilde denk gelirsiniz.

• Kaça aldınız hocam ben de bakınıyorum ama absürt fiyatlar canımı sıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaxis kullanıcısına yanıt

950'ye almıştım ama ben aldıktan 15 gün sonra İtopya 899'a sattı aynısını. Neyse ki benimki de gayet tertemiz 3 aylık üründü ama adıma garantili ve daha ucuza alma fırsatını teptim.

Bence şubat ayıyla birlikte stoklara yavaş yavaş tekrar girmeye başladı. Stokları takip edin, haftasonu kampanyalarında inebilir.

• Şuan itopya 899tl ye satıyor ama web'de stokta yok. İstanbul'da tanıdığım da yok. Bekliyorum stoğa girmesini bakalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.