Şimdi Ara

Corsair K70 RGB Mekanik Klavye - Red/Brown/Blue - Kullanıcı İncelemesi (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
10
Favori
37.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ses önemli bir kriterse o zaman ya silent switch almalısınız ya da sevdiğiniz bir switch türünü seçtikten sonra dampener alarak ses sorununu kısmen çözebilirsiniz.

ALittleDIMMyoutube
    O Ring Dampeners for Mechanical Keyboards: Installation and Tests
    https://www.youtube.com/watch?v=Zq4bV_7KH1c

• Ben de K70 LUX Red Led - Red Switch modelini aldım. Yıllarca membrane klavye kullanıp mekanik klavye geçmek tuhaf geldi ve biraz da red switch olduğundan hassasiyete alışamadığım için zor. Tuş aralıkları yeterli olsa da alışma sürecince sık sık hatalı yazıyorum. Sebebi yine tuşların çok hassas olması. Sanki brown switch bana daha uygun olurdu ama alışınca çok da fark edeceğini zannetmiyorum. İş yerinde membrane klavye kullandıktan sonra evde mekanik klavye kullanmak alışma sürecine ket vuruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 7 Nisan 2018; 1:7:15 >
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Halen aynı klavyeyi kullanıyorum.
    Daha sonra brown switchli başka bir mekanik klavye kullandım. Arada kolay farkedilecek bir fark olmadığını düşünüyorum.
  • Merhaba arkadaşlar, bu modelde bilindiği üzere makro tuşlar yok. Peki diğer tuşlara makro atayabiliyor muyuz acaba?
    Teşekkür ederim şimdiden, iyi forumlar.
  • 2.El k70 yada strafe US layout mx brown switch klavye arıyorum. Eğer satan varsa mesaj atabilir.
  • MK2`ler çıktı. Silent switchler gelse Tr`ye güzel olurdu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende k70 kullanıyorum.2 sorum olacaktı.
    1- Klavyenin bazı ışıkları takılı kaldı.genelde hep aynı renkte yanıyorlar.Bios sıfırlamama rağmen sorun devam etmekte.
    2- Sanki klavyenin ışıkları eskisine göre daha sönük yanmaya başladı.Işık ayarı en yüksekte bu arada.
  • Corsair K70 RGB MK.2 klavye aldım icue programını kurdum rgb ayarlarını yaptım ama
    ses acma kapama tusuna sureklı kısıp actıgımda klavye donuyor rgb calısıyor ama klavye işlemiyor.
    icue programını kaldırdınmı bu sefer rgb calısmıyor sadece kırmızı ışık yakıyor ve ses tusunda herhangı bır sıkıntı olmuyor.
    anlayacagınız icue programını kurdugumda ses le oynadıgımda klavye donuyor. icue proıgramını kaldırdıgımda klavye calısıyor ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevınırım saygılarımla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: asiruhfear

Corsair K70 RGB MK.2 klavye aldım icue programını kurdum rgb ayarlarını yaptım ama
    ses acma kapama tusuna sureklı kısıp actıgımda klavye donuyor rgb calısıyor ama klavye işlemiyor.
    icue programını kaldırdınmı bu sefer rgb calısmıyor sadece kırmızı ışık yakıyor ve ses tusunda herhangı bır sıkıntı olmuyor.
    anlayacagınız icue programını kurdugumda ses le oynadıgımda klavye donuyor. icue proıgramını kaldırdıgımda klavye calısıyor ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevınırım saygılarımla..
    sorunu buldum corsair icue programından makro atar gibi media tuşlarınıda atama yapınca sorun ortaddan kalktı arkadaslar.
  • K68 Kullanıyorum aşırı memnunum bunu düşünemiyorum :)
  • Bu klavyeyi uzun süre kullanan var mı ? K70 RGb almayı düşünüyorum, ömürlük klavye midir ? Kronik sorunları var mı? Yarı yolda bırakmasını istemiyorum.
    Tuşların birden çok basması gibi sorunlar yaşayanlar olmuş ama genel olarak önerir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stanco

Bu klavyeyi uzun süre kullanan var mı ? K70 RGb almayı düşünüyorum, ömürlük klavye midir ? Kronik sorunları var mı? Yarı yolda bırakmasını istemiyorum.
    Tuşların birden çok basması gibi sorunlar yaşayanlar olmuş ama genel olarak önerir misiniz?
    Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum ben çok beğendim şahsen klavyeyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar klavyeyi alarak aranıza katıldım, akşam iyice inceleyeceğim.

Bilek desteği ile ilgili bir sorum var, çok rahat takılıyor ama çıkarırken yukarı doğru kastırarak mı çıkarıyorsunuz? Kırılmadan nasıl doğru şekilde çıkartılır bilen biri söylerse sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: stanco

Bu klavyeyi uzun süre kullanan var mı ? K70 RGb almayı düşünüyorum, ömürlük klavye midir ? Kronik sorunları var mı? Yarı yolda bırakmasını istemiyorum.
    Merhabalar

Bir tuşa basınca yanındaki diğer tuşların da aktif olması;

Örnek: P tuşuna basınca poıjkl tuşlarına da basılmış gibi karakterlerin aktif olması

ya da tek tuşa basınca karakterin birden fazla tekrarı;

Örnek: P tuşuna basınca bir tek P yerine pppp şeklinde tekrarı

Gibi sorunlar nadir yaşanır ve garanti kapsamında birebir ürün değişim sebebidir. İlk versiyondan beri çıkan bütün güncellemelerin hepsini tek tek kullanmış ve o versiyonlara ait bütün switch türlerini denemiş biri olarak bu sorun ile sadece 1 defa karşılaştım.

Klavye herhangi bir kronik soruna sahip değil ve ilk çıktığı günden bugüne kadar daima yenilenmesiyle beraber bambaşka bir hal almış durumdadır. Tavsiyem K70 RGB alacakların tercihini en son sürüm olan Corsair Gaming K70 MK.2 yana kullanması yönünde olacaktır.

• Nessarien kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler, mk2 versiyon aldım, sorunsuzca kullanıyorum. Umarım uzun yıllar problemsizce kullanırım. Fiyatını hakediyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • stanco kullanıcısına yanıt
    Tam tersi şekilde yapın. Yukarı doğru yaparsanız klipsler aşınıp zamanla kırılır.

Klavyeyi uç kısmından hava kaldırınca bileklik aşağıya doğru hafif bir açıyla boşa düşecektir aynı açıyla yavaşça dönmesini sağlarsınız boşa çıkacaktır bunun sonrasında klipsler boşa düşünce çekerseniz herhangi bir hasar almaksızın çıkmasını sağlayabilirsiniz.

Güle güle kullanın.
  • Nessarien kullanıcısına yanıt
    Tekrar teşekkürler hocam, talimata uyacağım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • stanco kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, güle güle kullanın
  • Bende k70 mk2 aldım.Yazılımda yapamadığım bir husus var.Bu konuda yardımcı olur musunuz.Ben her tuşu farklı renkte yapmak istiyorum ama beceremedim. Nasıl yaparız?

Edit:Çözdüm ayrı ayrı renk vermeyi.Yeni soru: nette bazı hazır profiller var bunları indirip yüklüyorum ama yazılım kitleniyor.Uyumlu profil bulabilir miyiz varmı kullandığınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boras06 -- 13 Kasım 2019; 23:20:23 >
  • boras06 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar

Kusura bakmayın çok fazla vakit bulamıyorum son zamanlarda, haliyle mesajınızı geç gördüm.

Buradaki profilleri deneyebilirsiniz. Kullandığınız model ve icue sürümü ile uyumluluğunu kontrol etmeniz yeterli. Bunlar uyumlu olduğu sürece herhangi bir sorun yaşamazsınız.

forum.corsair.com
    iCUE Profiles - The Corsair User Forums
    https://forum.corsair.com/v3/forumdisplay.php?f=299

alex.krastev.org
    Alex Krastev
    https://alex.krastev.org/profiles
    lewisgerschwitz.com
    Corsair RGB Profiles | Lewis Gerschwitz
    https://lewisgerschwitz.com/corsair.html

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.