Şimdi Ara

CORSAIR K70 TR LAYOUT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Piyasada K70 nin tr dizilimli olanları satılmaya başladı.Gerçekten böyle bir klavye var mı yoksa sonradan modifiye mi edildi?
    Corsaire soranlar olmuş "Böyle bir klavye yok" demişler.Satanlar ise kutusuyla birlikte ellerinde orjinal olduğunu söylüyor.Bu işin doğrusunu bilen duyan var mı?

• Corsairin bir açıklamasını görmediğim için bu klavyelerin yan sanayi ürünü olabilceğini düşünüyorum. Ama bilen bir arkadaş varsa bilgisini esirgememeli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gameekstra gibi bir firma satıyor. yan sanayi olması imkansız. tahminen ic yazılımla degistirerek tuşlarını tr ye cevirmiş olabilirler. logitech in yaptıgı gibi yani. buna da ihtiyac vardı iyi oldu.
  • Erd0000 kullanıcısına yanıt
    Hocam iç yazılımla alakalı değil, fabrikadan çıkışı TR klavye olmalı. US klavyede ğ ü ş i ö ç harfleri olmaz, onların yerinde noktalama işareti bulunur. Ama yerlerine basınca normal bir şekilde o 6 harf yazılınabilir.

Sitelerdeki ürün fotoğraflarında US yazdığı için işkillendim.

Akşama corsair supporta mail atıcam, bilgilendirirm burayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk sarı

Hocam iç yazılımla alakalı değil, fabrikadan çıkışı TR klavye olmalı. US klavyede ğ ü ş i ö ç harfleri olmaz, onların yerinde noktalama işareti bulunur. Ama yerlerine basınca normal bir şekilde o 6 harf yazılınabilir.

Sitelerdeki ürün fotoğraflarında US yazdığı için işkillendim.

Akşama corsair supporta mail atıcam, bilgilendirirm burayı

Sonuç ne hocam?
  • FLowme131 kullanıcısına yanıt
    Tr layout üretilmeye başlanmış hocam.

• Hocam tr layout istetebiliyor muyuz ücretli yada ücretsiz? Bende K70 lux rgb var alman düzenine göre kullanıyorum sıktı artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corsair K70 Pro Opx
    dün açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Onu sormadım ama banada lazım. Strafe var benimde Us layout, şehir dışındayım geri dönünce soran olmazsa sorucam onuda.

• Şimdi ulaşabileceğim tüm kaynaklardan sordum hocam bakalım ne cevap gelecek.
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Logitech Türkiye'de ki müşterilerine ücretsiz TR klavye takımı yollamıştı. Corsair danda azını beklememiyorum

Bir sonuç çıkarsa yazarsınız hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pürkinator -- 18 Temmuz 2017; 17:32:49 >
  • Aynen ticket'ta bu durumu belirttim logitech'in böyle bir hizmeti var, umarım aynısını sizdende görürüm diye.

Konuya gelişmeleri yazacağım.
  • Ticket'a gelen cevap şaka gibi "ek layout üretimimiz yoktur". Ya peki milletin tuşu kırılsa kaybolsa vs ne yapacak millet tutup çöpe mi atacak 100-200 dolarlık klavyeyi? Yok abi bunlar logitech'in tırnağı etmez hizmet konusunda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.