Şimdi Ara

Corsair K95 Mx Brown+Division 2>>799 lira (Oyun kampanyası sona ermiş, klavye fiyatı 750 lira olmuş) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
6.388
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim klavye bugün geldi kutusundan bile kalite akıyor Alışmak biraz zaman alacak, önceki klavyeme göre küçük geldi tuşları ama alışılıyor. Sesi rahatsız edici seviyede değil. Mekanik olduğunu hissettiriyor ama çat çat ses çıkarmıyor bu hoşuma gitti. Fiyatını kesinlikle hak ediyor, marka fanatiği olmanın manası yok. Razer da güzel ürünler üretiyor ama o fiyat bandında ederi değil. 800 liraya k95'in rakibi yok bence. Alacak olan bitmeden alsın.

Corsair K95 Mx Brown+Division 2>>799 lira (Oyun kampanyası sona ermiş, klavye fiyatı 750 lira olmuş)

Bu da masadan bir fotoğraf

• Merhabalar, bende 799 TL k95 brown swich satın aldım division 2 oyun hediyeli. Yalnız oyun cd-keyini nereden temin edeceğim bilmiyorum. İtopya'ya mail attım ama halen geri dönüş yapmadılar. Konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim..
  • Genan G kullanıcısına yanıt
    Hocam onu ben de sordum, corsairpr-turkey@corsair.com adresine faturayla mail atın oyunu verirler dediler. Halen cevap gelmedi bu adresten.

Ekleme: Bugün oyun kodu yukarıda belirttiğim adresten geldi. Önce sevk irsaliyesiyle yazmıştım ona cevap vermediler dün faturayla bir daha yazdım sabah geldi.

Oyun kodunu almak için yapmanız gerekenler:
    İtopya'dan e-faturayı tarafınıza iletmesini bekleyin, sipariş ulaştıktan 2 gün sonra bana geldi.
    Gelen faturayı corsairpr-turkey@corsair.com adresine K95 klavye aldığınızı Division 2 promosyonundan yararlanmak istediğinizi yazarak gönderin. Ertesi gün mail adresinize oyun kodu gönderiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lj.23 -- 14 Haziran 2019; 12:58:9 >
  • Tamamdır teşekkür ederim. Mail atayım bende umarım hemen geri dönüş yaparlar.
  • Genan G kullanıcısına yanıt
    Hocam geldi mi oyun kodu? Söylediğim adrese itopyadan gelen e-faturayı atınca geliyor.

Oyun kodunu da 120 liraya sattım, klavye 680 liraya gelmiş oldu. K95'i 680 liraya mal etmek sıcak fırsat değil yanan fırsattır. Şu an klavye kampanyası devam ediyor ama division 2 oyun kodu dağıtımı bitmiş. Alacak olan ona göre alsın. Yine de 800 lira k95 için iyi fiyat.
  • Merhaba, daha atmadım mail bugün atayım :) çok teşekkür ederim.

• MX Speed switch kullanan modeli 799 TL. Division hediyesi de var. Kendimi bir klavyeye bu kadar para verilir mi konusunda ikna edebilirsem alacağım.

• şöyle 300 liraya falan yok mu ya bu tarz klavye?

Mekanikliği bile ne kadar önem veriyorum emin değilim, çoğu kişi övüyor ama bence multimedya tuş+aydınlatma olsa kotarır gibi
  • Mx speed veya mx brown farkı nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lj.23 kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun, birkaç hafta önce k70 rgb aldım. gerçekten güzel klavye, tuşları inanılmaz hızlı. kalitesine diyecek söz yok.
    corsair icue yazılımı harika. bununla yapılabileceklerin haddi hesabı yok misal klavyede pacman döngüsü:

tek eleştirdiğim kısmı hazır oyun profilleri yok. logitech o konuda çok iyi.
    almak isteyen uygun fiyata yapıştırsın. corsair son nokta olmuş.

• gereksiz pahalı.
  • Güzel silkeleme yöntemi.

Eskiden ben 5-6 yaşlarındayken evimizde pc vardı hatıralayanlar olacaktır banka pc leri dos ile çalışan. Prince of persia oynardık abimle. O zaman günümüzde ki gibi klavyeler yoktu hepsi mekanikti. Çok ses oluyor çalışamıyoruz diye bu klavyelere geçildi. Şimdide yok hissi güzel ms olarak çok farkediyor vs vs diye insanlara tekrar giydiriyorlar hemde fahiş fiyatlara. İlk çıktığında membran klavyeler mekanik klavyelerden çok daha pahalıydı. :)

Şimdide aynı hesap. Toplu mouse ile cs 1.3 oynayan insanları kandıramazlar :)

0 ms tepki süreli monitör geyiği gibi. Tüplü monitörler de gecikme yoktur misal olarak. Bu kadar kafanıza takmayın elinizdeki ile yetinin boşverin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alioreh

şöyle 300 liraya falan yok mu ya bu tarz klavye?

Mekanikliği bile ne kadar önem veriyorum emin değilim, çoğu kişi övüyor ama bence multimedya tuş+aydınlatma olsa kotarır gibi
    300 değilde 500 e var hocam. Ben de değiştirmeyi düşünüyorum.
    www.qp.com.tr
    Corsair K68 RGB Cherry MX Red Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi
    https://www.qp.com.tr/corsair-k68-rgb-cherry-mx-red-turkce-mekanik-oyuncu-klavyesi
    https://www.itopya.com/corsair-gaming-k68-rgb-cherry-mx-red-turkce-gaming-mekanik-klavye/

650'ye Division 2 hediyeli K70 Mk2 vardı ama o zaman elimde para yoktu yoksa onu alacaktım. Ha şimdi bu da fena fiyat değil gibi.

• Bende Logitech g910 var acaba aralarında cok fark var mı ki ? Bendekini satıp bunu mu alsam napsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alioreh kullanıcısına yanıt

Mekanik değil ve renk modları sabit sanırım. Mekanik olmadıktan sonra bu kadar para vermeye değmez bence. Güzel mekanik alıyım derseniz de RGB oluyor üst modellerde ve mecbur onlara da bir ton para vermek gerekiyor.

• stanco kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, sizin de hayırlı uğurlu olsun, benim de ilk amacım k70di ama 650ye gameekstra sattı sonra stok bitti daha da gelmedi. Bu da 680e gelmiş oldu bana.

Dediğiniz gibi hocam oyun profilleri de olsa efsane olurdu ama forumlarda var icue profilleri indirip kullanabiliriz.
  • Ek olarak insanın sıcak fırsatlara konu açası gelmiyor artık. Her konu altında gereksiz yorumlar dolu. Ya kardeşim almıyorsanız siz almayın. Bu tarz ürünlere de para veren adamlar var. Biz de ürünü normal fiyatından düşük bulunca sıcak fırsat diye paylaşıyoruz. Burada "klavyeye o kadar para mı verilir yav"cılar doluyor. Sıcak fırsatlar bölümünde açılan konu klavyeye bu para verilir mi diye açılmıyor. Ucuza bulduk paylaşıyoruz. Gidin çevre birimleri bölümünde klavyeye o kadar para verilir mi verilmez mi tartışın ama burası yeri değil. Yemin ederim şu sıcak fırsatlar bölümünde konu açmaya soğudum ya. 2 konu açtım bugüne kadar, ikisi de piyasasının çok altında ürünlerdi, paylaşayım faydalanan çıkarsa alsın diyorum ama altında saçma sapan yorumlar sürekli.
  • 4Vagrant kullanıcısına yanıt
    Mx speed'in tuşa bastığınızda algılama süresi ve sesi daha düşük hocam. Genelde yanlış tuşa basma çok oluyormuş alışana kadar speed kullananlarda. Ama alıştıktan sonra yazmak için daha hızlı ve ses açısından daha sakin bir deneyim sunabilir.
  • Oyun kampanyası devam ediyor mu? Linkte bu konuda bir ibare göremedim.
  • Yok hocam oyun dağıtımı sona erdi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.