Şimdi Ara

Corsair K95 Mx Brown+Division 2>>799 lira (Oyun kampanyası sona ermiş, klavye fiyatı 750 lira olmuş) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
2
Favori
6.388
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MaterialScience

Güzel silkeleme yöntemi.

Eskiden ben 5-6 yaşlarındayken evimizde pc vardı hatıralayanlar olacaktır banka pc leri dos ile çalışan. Prince of persia oynardık abimle. O zaman günümüzde ki gibi klavyeler yoktu hepsi mekanikti. Çok ses oluyor çalışamıyoruz diye bu klavyelere geçildi. Şimdide yok hissi güzel ms olarak çok farkediyor vs vs diye insanlara tekrar giydiriyorlar hemde fahiş fiyatlara. İlk çıktığında membran klavyeler mekanik klavyelerden çok daha pahalıydı. :)

Şimdide aynı hesap. Toplu mouse ile cs 1.3 oynayan insanları kandıramazlar :)

0 ms tepki süreli monitör geyiği gibi. Tüplü monitörler de gecikme yoktur misal olarak. Bu kadar kafanıza takmayın elinizdeki ile yetinin boşverin :)
    +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XTRFY-K2-RGB klavye aldım. 200 tl ye. bır klavyeye 700 800 tl vermek ne bilim cok gereksiz gibi geliyor bana. yada benim gözumde klavye sadece basit bir araç. proflar için ne gibi farklılıkları var hiç bilmiyorum ama aldıgım klavye ile mutluyum cok sukur özellıklerını kullanmayı bilmesem bile :D
  • jrbacktoback kullanıcısına yanıt
    XTRFY-K2-RGB nerde 200 TL?
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

XTRFY-K2-RGB nerde 200 TL?
    2 ay önce ıkıncı el sıtesınden almıstım.
  • Oyun kampanyası devam ediyor.
    Ancak fiyat artmış.

Ben dün 749 dan almıştım. Şimdi bir baktım fiyat değişmiş. Keşke dün yazsaydım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.