Şimdi Ara

Corsair Obsidian 900D VS Cooler Master Cosmos 2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Concerve

1.kazanç ile alakası yok ben o işi bıraktım , yurtdışından alacağı fiyatın çok altında 900D ve Cosmos 2 den çok daha ucuza getiririm arkadaş için

2.Bilgisizlik derken anlamadım?Memleketimin tipik insanlarındansınız birşey biliyormuş havası verip aslında konu ile yakından uzakdan alakanız olmadığı belli
    bakınız forumdan onlarca custom sıvı soğutma yapmış arg-ist abinin bir yazısı hatta gidip p.m atıp yine bir sorun nedir ne değildir , önce birşeyler öğrenin sonra ukalaca yorumlar yapın
    http://forum.donanimhaber.com/m_83061008/tm.htm

Şu mesaja cevap yazmak hayatımda yaptığım en anlamsız işlerden biri, kimin ne olduğu ortada, uzatma konu, dışına geç.

• Vatandan alırken cosmos 2 yi de inceleme fırsatım oldu.900d kullanım olarak cosmos 2 den daha iyi.Cosmos 2 iç hacmi daha küçük.Ama boyutu daha büyük.Cosmos daha makyajlı diğeri daha düz.Onun dışında tercihimi 900d den yana kullandım.Su soğutma kitleri çok kolay bağlanıyor.
  • CaseLabs alma imkanım olmadığı için mecburen en iyi seçenek 900D duruyor.
    P.tesi sipariş geçmiş olurum.
    Bursa çevresindende bana ücretiyle yardımcı olacak biri lazım şimdi :)
    Diğer kasadan bu kasaya geçiş ve kablo toplaması iyi bir arkadaş lazım şimdi :)
  • chaser mk-1 bulabilirsen tavsiye ederim istediğin her şey var o kasada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creative13 -- 27 Eylül 2014; 15:02:52 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.