Şimdi Ara

Corsair Ram sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

anakartım Gigabyte P55-UD3R

şu an 3 adet 4GB lık corsair Vengeance 1600mhz ddr3 ram takılı durumda fakat bilgisayar zaman zaman reset atmaya başladı.4. rami taktığımda hiç açılmıyor sistem
    PSU seasonic 850W X series

acaba anakart uyumsuzluğuyla ilgil bi durummu? şimdiden teşekkürler....

• 2x4gb takınca durum nasıl ?
  • Belki belleklerden biri arızalıdır, tek tek hepsini deneyin sonra çiftli deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rigel2901

arkadaşlar merhabalar...

şu an 3 adet 4GB lık corsair Vengeance 1600mhz ddr3 ram takılı durumda fakat bilgisayar zaman zaman reset atmaya başladı.4. rami taktığımda hiç açılmıyor sistem

o sorunu bende yasadım senın anakart dual destekli değil olsabile 2x4 yapabilirsin 4 gblık ayrı ayrı alınıcak yani tek modul eger ciftli yada 3lü dual ram aldıysan calışmaz

@Rigel2901
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

2x4gb takınca durum nasıl ?

denemedim henüz hocam fark edermi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allen_ıverson

quote:

arkadaşlar merhabalar...

o sorunu bende yasadım senın anakart dual destekli değil olsabile 2x4 yapabilirsin 4 gblık ayrı ayrı alınıcak yani tek modul eger ciftli yada 3lü dual ram aldıysan calışmaz

@Rigel2901

hocamsiz anakartımı deiştirdiniz peki? bende 4 adet 4 GB lık tek modül var biri boşta duruyo şu an

• 12gb bellek ihtiyacınız var mı ya da 16gb ? Yani render mı yapıyorsunuz ? Gereksiz olanları satın. Takmayın. Deneyin nasıl hatasız calisirsa öyle kulanın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z87-a Anakart için ram sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Corsair Ram OC ve Anakart
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • görsel iletişim okuyorum yeri geliyor birden fazla iş üzerinde çalışmamız gerekiyor. kaydederken bile 300 dpi lık çalışmalarda sıkıntı çıkıyodu. aynı zamanda rafik tabletle.alışmaya başladım o yüzden gerekli olabiliyor hocam 3dmax ede bailıcam yakın zamnda
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Allen_ıverson

quote:

arkadaşlar merhabalar...

@Rigel2901

hocamsiz anakartımı deiştirdiniz peki? bende 4 adet 4 GB lık tek modül var biri boşta duruyo şu an

yok anakartı değiştirmedim ilk önce şu dualden aldım 2lik

http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/kingston-khx1600c9d3k28gx-8gb-(2x4gb)-hyperx-genesis-xmp-ddr3-1600mhz-cl9-ram/productdetails.aspx?I_ID=54066

ÇALIŞMADI

ve sonra şundan ayrı ayrı aldım 2 tane

http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/kingston-khx1600c9d34g-4gb-hyperx-genesis-ddr3-1600mhz-cl9-pc-ram/productdetails.aspx?I_ID=53933

ÇALIŞTI

Bazı gigabyetnin kitle ilgili sorunları var dual destekli ama calışmıyor

NOT: bende 3d max kullanıyorum 16 ya cıkıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen_ıverson -- 21 Nisan 2013; 9:12:37 >

• 8 gb her şeye yetiyor zaten . 16 gb olunca nolcak ? Render yapmıyosun .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.