Hiç düşünmeden HX derim. 7 Yıl garanti AX ve AXi serisini aratmayacaktır.
aod.xTA26
kullanıcısına yanıt
hocam rm ile hx arasındaki fark nedir acaba
RM serisi TX serisi yerine geldi.Voltaj regülasyonu ,ripple konusunda daha iyi hx. yani içindeki devre elemanları daha kaliteli,lehim kalitesi daha yuksek.RM serisinin artisi boşta fansiz modda olması , full modüler olması ,link özelliği olması .Ben olsam güç kaynagi kalitesine önem verdiğinden hx alirsim
quote:
Orijinalden alıntı: OneTreeHill
RM serisi TX serisi yerine geldi.Voltaj regülasyonu ,ripple konusunda daha iyi hx. yani içindeki devre elemanları daha kaliteli,lehim kalitesi daha yuksek.RM serisinin artisi boşta fansiz modda olması , full modüler olması ,link özelliği olması .Ben olsam güç kaynagi kalitesine önem verdiğinden hx alirsim
Çok teşekürler hocam bilgilendirdiğin için sanırım hx alıcam @OneTreeHill
Hocam hx 850 daha uzun ömürlü olmazmı acaba ?@ghost recon advanced
quote:
Orijinalden alıntı: Dambeth
Çok teşekürler hocam bilgilendirdiğin için sanırım hx alıcam @OneTreeHill
Hocam hx 850 daha uzun ömürlü olmazmı acaba ?@ghost recon advanced
ax760 yada hx850 alabilirsiniz. hoşunuza gideni alın 7 yıl garantili güzel ürünler.
quote:
Orijinalden alıntı: Muten Baba
ax760 yada hx850 alabilirsiniz. hoşunuza gideni alın 7 yıl garantili güzel ürünler.
Alıntıları Göster
hocam 850 watlık ihtiyaç duyacağın sistemin nedir ?
inşallah hx alıcam hocam daha bi içime sindi gibi @Chris Brown
hocam bunu bugünki sistem için değilde bir kere kaliteli birşey alıyım kurtulıyım hesabındayım sistemin fx8350 asus 7850 1 ay içinde r9 290 tri-x almayı düşünüyorum @ghost recon advanced
quote:
inşallah hx alıcam hocam daha bi içime sindi gibi @Chris Brown
hocam bunu bugünki sistem için değilde bir kere kaliteli birşey alıyım kurtulıyım hesabındayım sistemin fx8350 asus 7850 1 ay içinde r9 290 tri-x almayı düşünüyorum @ghost recon advanced
o psu 2 tane r290 lı sistemi rahatlıkla kaldırır ama tabiki senin tercihin
ghost recon advanced
kullanıcısına yanıt
hocam bakalım artık inventusdaki taksit seçeneklerinden dolayı vatan daha cazip geldi şuan için ordada hx ve ax yok rm var sadece hayırlısı artık
quote:
hocam bakalım artık inventusdaki taksit seçeneklerinden dolayı vatan daha cazip geldi şuan için ordada hx ve ax yok rm var sadece hayırlısı artık
ben inventustan 3 ay önce almıştım ax 760 kampanyalı fiattan 440 tl ye 8 taksitle almıştım çokta memnunum
ghost recon advanced
kullanıcısına yanıt
bende maximum var onda taksit yapmak istiynce fark biniyo araya rm bile alma ihtimalim var vatan direk 5 taksit yapıyo çünkü rm alsam memmun kalmazmıyım acaba
quote:
bende maximum var onda taksit yapmak istiynce fark biniyo araya rm bile alma ihtimalim var vatan direk 5 taksit yapıyo çünkü rm alsam memmun kalmazmıyım acaba
kalırsın rm seriside 5 yıl garantili ve 0 sesde çalışıyor corsairin bütün psu ları kalitelidir
ghost recon advanced
kullanıcısına yanıt
tamamdır hocam artık hayırlısı yarın alıcam inşallah alınca yazarım ne aldığımı çok teşekürler vakit ayırdığın için
quote:
tamamdır hocam artık hayırlısı yarın alıcam inşallah alınca yazarım ne aldığımı çok teşekürler vakit ayırdığın için
rica ederim şimdiden hayırlı olsun
OneTreeHill
kullanıcısına yanıt
benim hafx942 kasamda CORSAİR HX850 WAT POER SUPPLY VAR ŞUANA KADAR BİR SIKINTI ÇIKARMADI OC YAPTIM MAKİNAYA ÇOK DEFA FX8350 YAPTIM FX6100 YAPTIM FX4100YAPTIM PHENOM 965 BE OC YAPTIM HATTA 96 BE 3,4GHZ İKEN BEN 4,2 GHZ GÜNLÜK KULLANDIM 3 OYUNU ARKA ARKAYA YANİ YANYAN AÇIP MASAÜSTÜNE KAPATTIĞIM OLMUŞTU CORSAİR HX850WAT ÖNCEDE TX850 WAT KULLANIYORDUM ONDADA BİR SIKINTI ÇIKMADI 12 VOLT KABLOSUDA ÇOK UZUN HATTA BENİM KASAM ÇOK BÜYÜK OLDUĞU HALDE ek yapmaya bile gerek kalmadı
hx850watta 12 adet sata bağlantısı var rm850watta 10adet sata bağlantısı var
hx 850watta 4pin girişi 12 adet rm850 watta 4 pin girişi 8 adet
diğer bağlantı adetleri çeşitleri aynı
fakat benimde kullanmakta olduğum hx850 watta kontrol bağlantısı ve kablosu ve özelliği yok ama rm850 bu özellik var EN ARTI VE ARALARINDAKİ EN ÖNEMLİ ÖZELLİK BU valla bende kıskandım şimdi rm850watt bende de olsaydı CORSAİRH100İ sıvı soğutunun programı bağlardım en iyi şekilde kontrol ederdim HX850WAAT bağlanmıyor clink özelliği yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthyrr1976fy -- 6 Mart 2014; 4:18:48 >
DambethD
kullanıcısına yanıt
yuvarlak içine aldım resimde clink olayını hx850watta 12 adet sata bağlantısı var rm850watta 10adet sata bağlantısı var
hx 850watta 4pin girişi 12 adet rm850 watta 4 pin girişi 8 adet
diğer bağlantı adetleri çeşitleri aynı
fakat benimde kullanmakta olduğum hx850 watta kontrol bağlantısı ve kablosu ve özelliği yok ama rm850 bu özellik var EN ARTI VE ARALARINDAKİ EN ÖNEMLİ ÖZELLİK BU valla bende kıskandım şimdi rm850watt bende de olsaydı CORSAİRH100İ sıvı soğutunun programı bağlardım en iyi şekilde kontrol ederdim HX850WAAT bağlanmıyor clink özelliği yok