Şimdi Ara

Corsair RM 850 yoksa HX 850 mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    valla hocam bunu aldıktan sonra güzel bir ikinci el yakalarsam h100i yi düşünüyordum iyi oldu bu haber ancak anlamadım direk kontrol derken ne demek istediğini
  • HX serisi RM serisinden daha kaliteli bide 7 yıl garanti var.RM serisi 5 yıl garantili.Kendim RM 750 Kullanıyorum.Gayet memnunum,benim işimi fazlasıyla görüyor.HX serisine bende baktım fakat RM serisi aldım çünkü full modüler.Hx serisi full modüler değil.Sen bilirsin benim hoşuma RM serisi gittiği için bunu aldım.Fakat HX seriside 7 yıl garantili.Gerçi o kadar süre kullanacak var mı bilmiyorum :D
  • hocam vatandan alıcam yüzde 90 orda sadece rm var seasonic markasınada baktım ancak satışını yapmıyorlar @LEON-X

valla hocam kullanan birinin yorum yapması iyi oldu şimdi içim daha rahat alıcam 7 yıl konusundada katılıyorum beni 3 4 yıl götürsün yeter @trktlh
  • Dambeth D kullanıcısına yanıt
    Tekrar söylüyorum yaklaşık 1-2 aydır kullanıyorum.Daha psu fanı yeterli yüke gelip ısınmadığı için dönmedi bile.Ayrıca hiç bi ses yok.Ben inventustan almıştım.Vatanda var ama stokta yok sanırım.
  • trktlh kullanıcısına yanıt
    vatanla görüştüm ellerinde varmış hayırlısı artık
    Hayırlı olsun şimdiden o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darkknight02 kullanıcısına yanıt
    n'aptın hocam, kırk yılda bir , o da köküne kadar oc basıldığı için belki de.. koskoca seasonic nasıl tavsiye edilmez.. corsairin ax serilerinin ''i'' olmayan modellerini bile (ax1200 hariç) seasonic basıyordu.. ayrıca seasonic üreticidir, psuyu kendi yapar, hatta başkalarına da üretir.. önemli olan bu tür nadir sorunlarda firmayı komple yerin dibine sokmak değil, o firmanın o hata karşısında kullanıcıya olan davranışıdır. adamlar kabloları tüm set olarak göndermişler, daha ne yapsınlar?

ben kendim kullandığımdan beri en az 4-5 farklı arkadaşıma, dostuma sistem kurudm hepsine de seasonic psu aldırdım.. bu kadar kolay hüküm vermeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

n'aptın hocam, kırk yılda bir , o da köküne kadar oc basıldığı için belki de.. koskoca seasonic nasıl tavsiye edilmez.. corsairin ax serilerinin ''i'' olmayan modellerini bile (ax1200 hariç) seasonic basıyordu.. ayrıca seasonic üreticidir, psuyu kendi yapar, hatta başkalarına da üretir.. önemli olan bu tür nadir sorunlarda firmayı komple yerin dibine sokmak değil, o firmanın o hata karşısında kullanıcıya olan davranışıdır. adamlar kabloları tüm set olarak göndermişler, daha ne yapsınlar?

ben kendim kullandığımdan beri en az 4-5 farklı arkadaşıma, dostuma sistem kurudm hepsine de seasonic psu aldırdım.. bu kadar kolay hüküm vermeyin.

+1

Onetreehill sürekli inceleme yaptığından sök tak yapa yapa kablolarında bir sorun olmuş olabilir. Zira ben yılda 1 bilemedin 2 kez kabloyu sökerim. Hadi diyelim kabloda sorun oldu ve üretici hatası , adamlar koşulsuz şekilde eskisini talep bile etmeden gönderebiliyor.

Seasonic gibi bir markayı karalamak yanlış olur ; öncesinde neden böyle oldu diye sorulması lazım.

Corsair AX / AXi veya Seasonic X (km3) bunlardan başka psuya bakılmaz derim üst seviyeler için.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 6 Mart 2014; 20:37:41 >

• RM 850 aldım inşallah yarın geliyo hayırlısı artık.Seasonic herkes tarafından tavsiye edilen bi marka zaten bana corsair daha sempatik geldiği için aldım.Seri üretim herşeyde hata olabilir önemli olan arkadaşında dediği gibi müşteriye olan davranışlarıdır ki adamlar yapması gerekeni yapmış.
    C LİNK YAZAN YERE KABLOYU BAĞLIYORSUN DİĞER UCU YA ANAKARTTA YADA CORSAİR BENDE OLAN SIVI SOĞUTMANDA BULUNAN USB PORTUNUN YANINDA BAĞLANTI YERİ VAR ORASI HERHALDE SONRA CORSAİR H100İ KONTROL PROGRAMINDAN HERŞEYİ İZLER GÖREBİLİRSİN NEREYE

BENDE CORSAİR HX850 WAAT VAR YOUTUBE ARAT RM850 WAT CLİNK DİYE ÇIKAR ZATEN İZLEMİŞTİM BEN HATIRLIYORUM BEN
    ALLAH KAZASIZ BELASIZ KULLANMAK NASİP ETSİN
    sonra güzel bir ikinci el yakalarsam h100i
    iş yerinde arkadaşımda olması lazım senin için sorabilir satmayı düşünüyorsa eğer corsair h100i onda hemde corsairh110 var bende zaten ilk önce corsairh110 almıştım ANCAK KASAMA UYMADI VİDA DELİKLEİR DENK GELMEDİ İÇİN CORSAİR H110İ ALMAK ZORUNDA KALDIM KASAMDA COOLER MASTER HAFX942 MODELİ

CORSAİR SIVI SOĞUTMA ALMADAN ÖNCE KASANA UYGUNMU BİR ARAŞTIR SONRA BENİM GİBİ CORSAİR H110 GERİ VERMEK ZORUNDA KALIRSIN
  • fthyrr1976fy F kullanıcısına yanıt
    Sistemimde sorun çıktı power supply ama ile alakası yok daha kutusunu bile açmadım
    Bilgisayarımda şöyle bir sıkıntı var kaspersky pure 3.0 ile arama yaparken %2 %3 te iken kapanıyor.Bilgisayarcıyla en son konuştuğumda işlemci fanında bi sıkıntı olmadığını söyledi hala arıza tespit etmek için uğraşıyo bakalım artık.
  • bir rm kullanıcısı olarak coil whine veya benzeri bir problemle karşılaştınız mı? ses konusunda yorumlarınızı alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

RM serisi TX serisi yerine geldi.Voltaj regülasyonu ,ripple konusunda daha iyi hx. yani içindeki devre elemanları daha kaliteli,lehim kalitesi daha yuksek.RM serisinin artisi boşta fansiz modda olması , full modüler olması ,link özelliği olması .Ben olsam güç kaynagi kalitesine önem verdiğinden hx alirsim

Hocam Merhaba,
    Corsair RMi Series, RM1000i ve Corsair CP-9020139-NA HX1000 arasında kaldım, siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Mining rig için kullanacağım 4 RX580 takılacak. 7/24 Açık bir bilgisayar olacak.
    7. Nesil Pentium ve Z170 Maximus Hero anakart ile birlikte.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.