Corsair RM850x 850W Tam Modüler 80+ Gold White PSU amazon.com.tr 1371 TL
-
-
Evga super nova var 750w bu daha mı kaliteli? -
Birbirine çok yakın seviyedeler. RMX serisi %100 japon kapasitörlü. RMX'de sıfır rpm fan modu var. Mod derken standartı böyle yani %40 yüke kadar hiç fanı dönmüyor bile. EVGA'da düşük gürültülü diye belirtmişler sadece.
RM650X kullanıyorum 4 yıldır. Maşallahı var. Kutusu, kablolaları, kadife çantası, kablolarım sarımı falan baştan aşağı kalite.
RM650X 100€'ya gelmişti
RM750X 110€ civarındaydı ozamanlar. 750 stok olmadığından 650 almıştım amazon.de'den. O zamanlar ücretsiz kargo kampanyası vardı Türkiye'ye. Fractal Design Define C kasamı da amazon.de'den ücretsiz kargo ile almıştım. Şimdi ücretsiz kargo yok malesef.
-
Anladım hocam bendeki psu bu. Bunu alsam bendeki Evga yı kaça satabilirim iki sene oldu.
amazon.comEVGA SuperNOVA 750 G2, 80+ GOLD 750W, Fully Modular, EVGA ECO Mode, 10 Year Warranty, Includes FREE Power On Self Tester Power Supply 220-G2-0750-XRhttps://www.amazon.com/EVGA-Supernova-Modular-Warranty-220-G2-0750-XR/dp/B00IKDETOW?ref_=d6k_applink_bb_marketplace
-
Arkadaşlar bir soru bu psu içinden cpu kaplosu 4+4 pin 2 adet mi çıkıyor? Ayrılıyor mu bu kablolar? 8+4 şeklinde kullanmam gerek. -
Evga'da sorun yoksa değişime değecek bir durum yok bence. Muadil ürünler. Boşuna para harcamak olur.
@amanra11 RM650X'de cpu için 4+4 var sadece, RM750X ve daha yüksek modellerde 2 adet 4+4 var.
Ben de anakartı X570 alırsam o sorunu yaşarım diye düşünmüştüm ama +4 giriş ekstrem oc işlemleri için gerekiyormuş. Normal 4+4 ile de stabil çalışıyormuş.
-
Yok hocam haklısınız boşa para harcama olur. -
ürün yurt dışından geliyor. taksit o yüzden yapılmamış.
-
Zam gelmiş sanırım -
Stok bitmiş. -
Nasıldır fiyatına göre -
https://www.tomshardware.com/reviews/corsair-rm850x-v2-psu,5568.html
Buradan incelemesine bakabilirsiniz hocam genel olarak kaliteli bir PSUdur.
-
Yurt dışından aldığım anakart için taksit yaparken sıkıntı olmamıştı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X