Şimdi Ara

corsair SP120 sıkıntıları.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • amazondan 4 tane SP120 high performance versiyonunu aldım ama cpu fan kısmına taktığım zaman gözükmüyorlar, sys_fan bölümüne takınca da çok saçma sapan rpm değerleri çıkıyor, 100.000,0,3232323223 gibi. Ben ne yapacağım bu fanlarla ? müdahale edemiyorum sürekli sesli çalışıyorlar, silent modu seçtim azıcık sesleri azaldı ama gene kafa ağrıtacak seviyedeler. Her açılışta cpu fan hatası veriyor diye ignore yaptım ama gına geldi artık. Ucuza geliyor diye aldık ama bahsedilen Corsair kalitesini göremedim. Muhtemelen teknik destek de alamayacağım yurtdışından aldığım için. Corsair'in tek memnun kaldığım ürünü ramleri oldu. VS650 güç kaynağı da gürültülü ve cızırtılıydı. Neyse sağlık olsun

• Merhaba,

Fanları sisteminize nasıl bağladığınızı daha detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz?

Bir de Anakartınızın BIOSu güncel mi? Eğer güncel ise anakartınıza başka fan taktığınızda değerleri okuma anında benzer bir problem yaşıyor musunuz? Eğer yaşamıyorsanız SP fanları başka bir sistemde test edip deneme şansınız oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tech guru

Merhaba,

Fanları sisteminize nasıl bağladığınızı daha detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz?

Bir de Anakartınızın BIOSu güncel mi? Eğer güncel ise anakartınıza başka fan taktığınızda değerleri okuma anında benzer bir problem yaşıyor musunuz? Eğer yaşamıyorsanız SP fanları başka bir sistemde test edip deneme şansınız oldu mu?

Anakartımın biosu son sürüm. Diğer fanları taktığımda rpm görüntüsünü alıp ayarlıyabiliyorum hızlarını ancak sp120 lerde bu durum malesef olmuyor, sys_fan, cpu_fan her türlü girişte denedim ancak sonuç aynı. Ne yapmamız gerekiyor ?
    bu arada fanlar geldiği zaman üzerlerinde kutunun içindeyken bile görülebilen kılcal çizikler vardı. rahatsız oldum açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitebeard. -- 28 Ekim 2016; 1:36:09 >
  • Fanları bir arkadaşınızın bilgisayarının fan girişlerine takarak deneme şansınız var mı? Orada da aynı sorunla karşılaşırsanız zaman kaybetmeden ( 30 günü geçmediyse ) Amazon'a başvurun. Eğer 30 günü geçtiyse direk olarak aşağıdaki linkten Corsair'e RMA ticket açın.

https://corsair.secure.force.com/home/home.jsp
  • quote:

Fanları bir arkadaşınızın bilgisayarının fan girişlerine takarak deneme şansınız var mı? Orada da aynı sorunla karşılaşırsanız zaman kaybetmeden ( 30 günü geçmediyse ) Amazon'a başvurun. Eğer 30 günü geçtiyse direk olarak aşağıdaki linkten Corsair'e RMA ticket açın.

30 gün olmadı daha, vatana götürebilirsem denerim. Amazon veya corsair ile iletişim sırasında yardım eder misiniz ? ingilizcem pek iyi değil.

• Vatandan alınmış bir ürün olmadığından orada yardımcı olacaklarını pek sanmıyorum ama isterseniz götürüp bir şansınızı deneyin.
  • quote:

Vatandan alınmış bir ürün olmadığından orada yardımcı olacaklarını pek sanmıyorum ama isterseniz götürüp bir şansınızı deneyin.

dediğiniz gibi olmadı hocam. Sanırım bugün de 30 gün doldu. RMA nasıl açılır, prosedür nedir kısaca anlatıp yardım edebilirmisiniz boş zamanınızda ? teşekkür ederim şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitebeard. -- 31 Ekim 2016; 15:33:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Corsair RMA ticket açılması konusunda forumdaki arkadaşla0rın hazırlamış olduğu detaylı bir rehber bulunmakta.

https://forum.donanimhaber.com/m_110833956/f_//tm.htm

Bu sayfadaki rehberi referans olarak kullanarak RMA ticketı aşağıdaki linkten oluşturabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.