Vatan bilgisayarın sattığı Corsair SSD disklerin garanti süresi 24 ay olarak gözüküyor sitesinde. Hem yurtdışı hem de yurtiiçinden bazı sitelere baktığımda bu ürünün garanti süresinin 3 yıl olduğunu gördüm. Önce Vatan call center aradım , ancak yeterli bilgi alamadım. Bunun üzerine mağazasını arayarak kontrol ettirdim. Sağolsun arkadaş ilgilenip garanti kartına baktı ve 2 yıl olduğunu teyit etti. Ben de araştırmam sırasında bu ürünün garantisinin 3 yıl olduğunu gördüğümü belirttim. Beni genel dağıtıcı olan Dijitaltrend ' e yönlendirdi. Dijitaltrend deki ilgili önce 2 yıl olduğunu söyledi, ancak araştırmalarımı kendisine anlatınca 1 dk deyip satışdaki arkadaşlara danıştı ve garantisinin 3 yıl olduğunu teyiy etti.
Bu ürünü Vatan 'dan alan arkadaşların bilgisi olmasını istedim. Tabi siz bunu bir de email ile Dijitaltrende teyit ettirin derim.
Sağlıcakla kalın.
Gigabte ürünleri ve samsung hdd ler de öyle galiba. Vatan minimum süre olan 2 yıl dolduktan sonra uğraşmak istemediği için bakmıyor ama aslında distribütör firma bu markaları 3 yıl garantili getiriyor TR ye... 2 yıldan sonra distribütör garantisi 1 yıl daha devam ediyor, vatan almaz ama firmanın servisi alır.
Bu diskleri getiren bir tane distribütör yok. Bazıları 3 yıl garanti veriyor; bazıları ise 2 yıl. Benim aldığım F60'ın distribütör belgesinde 2 yıl yazıyordu.