Şimdi Ara

CORSAIR SSD Garanti Süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vatan bilgisayarın sattığı Corsair SSD disklerin garanti süresi 24 ay olarak gözüküyor sitesinde. Hem yurtdışı hem de yurtiiçinden bazı sitelere baktığımda bu ürünün garanti süresinin 3 yıl olduğunu gördüm.
    Önce Vatan call center aradım , ancak yeterli bilgi alamadım. Bunun üzerine mağazasını arayarak kontrol ettirdim. Sağolsun arkadaş ilgilenip garanti kartına baktı ve 2 yıl olduğunu teyit etti. Ben de araştırmam sırasında bu ürünün garantisinin 3 yıl olduğunu gördüğümü belirttim. Beni genel dağıtıcı olan Dijitaltrend ' e yönlendirdi. Dijitaltrend deki ilgili önce 2 yıl olduğunu söyledi, ancak araştırmalarımı kendisine anlatınca 1 dk deyip satışdaki arkadaşlara danıştı ve garantisinin 3 yıl olduğunu teyiy etti.

Bu ürünü Vatan 'dan alan arkadaşların bilgisi olmasını istedim. Tabi siz bunu bir de email ile Dijitaltrende teyit ettirin derim.

Sağlıcakla kalın.

• Gigabte ürünleri ve samsung hdd ler de öyle galiba.
    Vatan minimum süre olan 2 yıl dolduktan sonra uğraşmak istemediği için bakmıyor ama aslında distribütör firma bu markaları 3 yıl garantili getiriyor TR ye... 2 yıldan sonra distribütör garantisi 1 yıl daha devam ediyor, vatan almaz ama firmanın servisi alır.
  • Bu diskleri getiren bir tane distribütör yok. Bazıları 3 yıl garanti veriyor; bazıları ise 2 yıl. Benim aldığım F60'ın distribütör belgesinde 2 yıl yazıyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.