Şimdi Ara

CORSAIR TWIN2X4096-8500C5DF OCZ REAPER 4 GB 1066 MHz CL5 TAVSİYE YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu 2 ram arasında kaldım lütfen yardımcı olurmusunuz ben o.c. yapak istiyorum aslında ocz hoşuma gitmişti ama corsair de güzel diyolar birde fanlı olması çok dikkatimi çekti sizce hangisinden daha iyi performans alırım yardım ve önerilerinizi bekliyorum
    İNCELEME İÇİN LİNK

OCZ http://www.hepsiburada.com/ocz-reaper-4-gb-1066-mhz-cl5-heat-pipe-ddr2-kit-2x2gb-ocz2rpr10664gk/productDetails.aspx?categoryid=47&productid=bd72626

CORSAİR http://www.hepsiburada.com/corsair-twin2x4096-8500c5df-2x2gb-kit-dominator-fanli-ram/productDetails.aspx?categoryid=47&productid=bd72881#tablnk
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• kimse bişi yazmamış kızdılarmı bana
  • ben dominator alırdım..
  • yeni dominator lar farklı çip kullanıyor.eskilerine göre iyi oc olmuyorlar.ocz reaper alırdım
  • Dominator tercih ederim airflow ile sıcaklık problemide bir nevi daha az olacaktır buda daha yüksek değerlere çıkman demektir
  • blacksnake03 farklı çip derken corsair le 1200 gören varmış ocz içinde çok iyi diyolar peki fanları kullanmadan hangisi daha çok verimli olur sanırım 2 side cl 5 5 5 15 corsair 2.1 v ocz 2.2 volt kullanıyo sanırım corsair 2.1 kullandığı için daha az ısınır ki birde fan olunca ocz ye göre daha yüksek hızlara çıkar diye düşünüyorum 2.3 volt verince sizin görüşleriniz nedir bekliyorum teşekkürler
  • Evet dominator'lerle 1200 civarı gören var.Bende senin gibi düşünüyorum yerinde olsam dominator u tercih ederdim. Dediğin gibi hem daha düşük voltaj hemde extra fan takılabilir olması ile bir adım daha önde. En azından önümüz yaz, yaz sıcaklarında overclock lu hali ile kışın ki kadar stabil olmayabilir ram lar. Dominator almak daha mantıklı sıcaklık problem olduğunda bir miktar airflow ile rahatlatabilirsin ramları.
  • NakkaSss haklısın önümüz yaz ocz de çok güzel bir rem hakkını yememek gerekir ama dominatör remlerde çıgır açtı fanlı olması ve 1066 hızı 2.1 voltla kullaması dominatörü 1 kaç adım daha önde tutuyor aralarında 40 50 tl gibi bir vark var ama bende dominatör bunu hak ediyor kullanan herkes hedefime bu rem sayesinde ulaşıyorum diyor bu remlerde herşey süper ama fanların 40 lık olduğunu ve çok sessiz olduğunu söylüyolar gerçi bir miktar ses olur ama tabi rahatsız edici olmadıktan sonra sorun yok bu konuda sessizlik konusunda bilginiz varmı arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: kursun25

NakkaSss haklısın önümüz yaz ocz de çok güzel bir rem hakkını yememek gerekir ama dominatör remlerde çıgır açtı fanlı olması ve 1066 hızı 2.1 voltla kullaması dominatörü 1 kaç adım daha önde tutuyor aralarında 40 50 tl gibi bir vark var ama bende dominatör bunu hak ediyor kullanan herkes hedefime bu rem sayesinde ulaşıyorum diyor bu remlerde herşey süper ama fanların 40 lık olduğunu ve çok sessiz olduğunu söylüyolar gerçi bir miktar ses olur ama tabi rahatsız edici olmadıktan sonra sorun yok bu konuda sessizlik konusunda bilginiz varmı arkadaşlar

O kadar sesli değil airflow lar ben kullandım gayet iyi. Zaten işlemci ve kasa fanlarının sesinde boğuluyo airflowun sesi. Senin için büyük ihtimal ses problem olmaz kardeş Zaten ramlar dhx yapııs ile kasa içi sirkulasyondan çok iyi yararlanıyor birde airflow ile direk üstüne hava üfledniğinde gerçekten iyi olur performansı

• ok karar verildi dominatör alıyorum birde kullandığım işlemci e5200 800 fsblık adata remleri 1066 olarak çalıştıramıyorum anakart ep45-ud3r bu remler i 1066 olarak çalıştıra bilirmiyim işlemcimin en az 1066 olması gerektiğini söylüyolar biostan buna bi ayar yapıla bilirmi işlemcimi 1400 fsb ye çıkara biliyorum ama rem leri 840 in üstüne çıkaramıyorum pc açmıyo 2 kere kapatıp açıyo normal ayarlara dönüyor bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şu rem bölenlerini çözemedim bi türlü yardımlarınızı bekliyorum
  • Ramlar iyi oc olursa çıkarabilirsin. Ama stabil olurmu olmazmı orası şans işi. 1066 da çalıştırmak için bir miktar voltaj vermen gerekebilir. Pc nin açılmamasının nedeni'de ya voltaj az gelmiştir. Yada ramler 1066 da çalışmıyordur. biraz voltaj vererek ramlari ufak ufak biraz daha yukarı çıkarmayı deniyebilirsin bu arada cas zamanlamalarınıda elle gir otomatik te stabil olmaz
  • normalde 1.8 v dir rem voltajı benim adata 2.3 de 1066 çalışıyo profil 1 de 1066 profil 2 de 800 olarak çalışıyo ben 2 yi açıp remlere 2.3 v mhc yede 1.1 den 1.2 ye çıkarıp cl 5 5 5 15 zamanlama yapıyorum ama gene açmıyor bende remleri değişmeyi düşündüm inş dominatörlerde bu sorunları yaşamam en kötü ihtimal e8500 işlemci almak olucak
  • düşündüğün ramlerin fiyatı yüksek

şunları öneririm bi bak

CORSAIR 4 GB (2x2) XMS2 800MHZ DDR2 6400 KIT CL5 RAM DDR2 59.11$

MUSHKIN GOLDEN EDITION 4GB 800MHz CL4 DDR2 DUAL BELLEK KİTİ (2x2GB) – 996580X2 63.31$

CORSAIR TWIN2X4096-8500C5 DDR2-1066 Mhz 4GB (2X2GB) 69.00$

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a1a1a1fs -- 2 Nisan 2009; 17:17:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.