< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
CORSAIR TX850M 850W 80+ Gold Yarı Modüler PSU [ itopya ] - 749TL (2. sayfa)
-
-
Şahsen LTT forumunu tavsiye ederim, üst seviye olsa da kronik sorunlu modeller olabiliyor ama bu forumda hepsi detay detay var.
https://linustechtips.com/topic/1116640-psu-tier-list/
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kalitesine göre fiyatı kesinlikle uygun güç kaynağı ihtiyacı olanlar için güzel fırsat yarı modüler olması dezavantaj sayılmaz her sistemde 24 pin güç kablosu ve işlemci 8 pin güç kablosunu zaten kullanılıyor. Her şekilde o iki kablo kullanılacak diğer kabloların modüler olması güzel. 7 yıl garantisi olmasıda kullanıcı için güzel bir artı.
-
- tam değil yarı modüler olması
- 4+4 CPU besleyici kablosunun 2 adet değil 1 adet olması ( ileriye dönüş açısından eksi, ama halihazırda 8 pin anakart kullanan insanlar sistemine kaliteli ve ucuz bir güç kaynağı arıyorsa tercih edilir. )
bunlar bir eksik değil bence anakart güç kablosu modüler olsa ne olur olmasa ne olur
8+4 pin anakart kullanıyorum ama sadece 8 pin takılı ama 10700k'nın 350 watt'ı çekebildiğini gördüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky_balbao -- 14 Ağustos 2021; 22:53:18 >
-
Bu programın ismi nedir?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
HWiNFO64
-
650watt yetmez, surekli tam guc calıstırırsınız oyun oynarken, işlem yaparken. coil cabası
-
Sizin anakartta detaylı gösteren sensörler varmış. Bende bu değerlerin hiçbiri görünmüyor.
-
RM650X aldım bu indirimde. On numara PSU. Kimse bu Psuyu 650ye vermez normalde. İlk defa İtopyada gerçek bir indirime denk geldim. PSU çok güzel sessiz. Coil whine falan yok. Bazı arkadaşlar yetmez demiş. Neye yetmez? Trafo mu çalıştıracaksin evde. Ben özellikle araştırma yaptım almadan önce, 2018 model RM650Xle 3080 kullanan bir sürü insan var gerek Redditte, gerek LTTde, gerek Toms Hardware'da. Bunun üstündeki kartları kaldırmıyor diyelim. Okey kaldırmasın. Hadi 3080 de kaldırmasın. Abi zaten 3080 dediğimiz kart 15-20 bin lira. Bı adam ona o parayi veriyorsa gitsin AX falan alsın zaten :) Ben RX570 kullanıyorum, guncellesem de Max 3060ti falan alabilirim muhtemelen. Ne gerek var 750-850 watt psuya. 650 liraya sisteme de yeten Corsairin en kaliteli psularindan birini almak varken, neden 900 lira verip RM850 alıp kaliteden feragat ediyorsunuz bunu anlayamıyorum cidden. TX konusuna bişey diyemeyeceğim, o PSU hakkında pek bir bilgim yok ama bu indirimde gidip düz RM alanlar hata yaptılar bence. RM ile RMX arasındaki kalite farkı az değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X