Şimdi Ara

Corsair Vengeance 32GB (2x16GB) DDR4 3200 MHz RGB Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Marka #Corsair Tür #DDR4 Kapasite #32 GB Şehir #Kütahya İlan Türü #Satılık Ram/Hafıza Kartı #Ram Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Corsair Vengeance 32GB (2x16GB) DDR4 3200 MHz RGB Pro
    Merhabalar,

Forumdan sıfır olarak aldığım ve sıfırdan beri takılı olduğu anakarttan sökülmemiş ramlerimi satıyorum 1-2 güvendiğim sağlam siteye baktım ve bu bedeli biçtim, uçurum fark olmadığı sürece şurada bu para, burada bu para demeyin lütfen, gidin oradan alın.

Almadan önce sisteme takar video eşliğinde çalıştırır ve eft sonrası kargosunu yaparım, Bursa, Eskişehir, Afyon, ve Balıkesir elden teslim ön kapora + yemek ile teslim edilir. :)

Aşağıda link bırakıyorum, bire bir her şeyi ile aynı. İyice bakın kontrol edin, Aldıktan sonra ise ramler bana uymadı, ben yanlış bakmışım gibi ucuz sebepler ile iade almam bilginiz olsun.Kargo ise hava balonlu çift katlı poşet ile en sağlam şekilde gönderilir.

4x16 idi 2 adeti satıldı, 2x16 olarak satışa devam…

https://www.trendyol.com/corsair/cmg64gx4m4e3200c16-64gb-4x16-vengeance-rgb-rs-3200mhz-cl16-ddr4-ram-p-193781752

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 2250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 24 Ocak 2022 Satıldığı Şehir : Kütahya Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat çok yüksek amazon da 3600 Mhz 2089 TL ye satılıyor hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.