Şimdi Ara

Corsair Vengeance LPX DDR4 2800MHz 16GB Bellek Video İnceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• DDR4 ler şu an bile çok daha yüksek hızlarda çalışabilecek olmasına rağmen daha fazla para kazanmak ve ilerde tekrar satabilmek adına çok daha düşük hızlarda satılıyorlar.

Bana göre şu an DDR4 bellek almak boş bir şeydir.

DDR3 te bile 3GHz RAM kitleri satılıyorken ve normal soğutmasız 2600MHz DDR3 RAM ler DDR4 lerin yarı fiyatına iken, DDR4 e geçmek kadar gereksiz bir şey olamaz.

Zaten 3GHz DDR3 varken 2.8GHz DDR4 olmasını da garipsiyorum.

Madem yapabiliyorsunuz, o zaman DDR4 ler bence en az 3.2 GHz den falan başlamalı.
    Geçenlerde Corsair 1.25 volt DDR4 Vengeance 3.4 GHz çıkarttı ve aynı voltaj ile voltajı arttırmadan 100 MHz daha arttırarak sorunsuzca 3.5 GHz de çalıştığını gösterdi. Piyasada 3.4GHz RAM var ise DDR4 lerin, DDR3 hızlarından çok daha fazla olması gerekir. Aynı hızlarda değil. En az 3.2GHz den başlamalı...

• DDR3 bellek fiyatları uçtu zaten.DDR4 almak birde uygun kasa dizmek icin evi arabayı satmak gerek sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir video inceleme olmuş teşekkürler.

Ramler geçmişten beri hız olarak artış yaşamakta ama şu ana kadar geçerli bir kazanımları en azından oyunlar için göremedik.Sadece boyutlarının (4GB - 8GB - 16GB vs.) oyunlarda önemi var. Mhz olarak ne zaman, nasıl bir katkı sağlayacaklar merak ediyorum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O paraya sistem topluyoruz biz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HumWE

İşte insanları soymak için yeni bir teknoloji daha hayırlı olsun artık oyunları 200 yerine 300 fps ile oynıyabileceksiniz...

Keşke dediğin gibi olsa, daha ne.
    En iyimser 200 yerine 210 fps oynanır...
  • şu her video da saçma sapan reklamlar alıpta insanları sömürmeyin artık sayfada reklam sokacak yer kalmamış servereniz zırt pırt cöküyor gitgide kan kaybediyosunuz artık bi çeki düzen verin kendinize

• Gereksiz x gereksiz

• daha önceki 2666 ddr3 incelemenizde oyunlardaki farkı göstermiştiniz yine o şekilde test olur mu diye umut etti çoğu kişi ama platform farklı.yukarıda bir video vermiş bir arkadaş 1-2 fps var.bu ddr4'lerde fark görebilmek için yeni oyunlar çıkması lazım yüksek bantgenişliğini kullanabilen ama çoğu oyun üreticisinin ddr4 tavsiye ederiz diyebileceğini de sanmam bir iki seneden önce.
  • bu videoyu izlemeden önce 5960k ve asus ramapace extreme alcaktım ddr4 ün oyunlarda bi cacığı olmuyorsa kalsın aga ben zaten corsair 1600 mhz bellekleri overcılokla 2000 mhz de çalıştırıyorum varsın 800 mhz eksik olsun
  • çokta bir fark göremedim x99 teknoloji otursun sonraki jenarosyon daha stalibite daha yüksek gibi olur bence..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.