WD'nin biraz daha düşük okuma yazma hızına sahip SSD modeli, 1.200 TL civarına geliyor. amazon WD Blue SN570 1 TB M.2 PCIe NVMe SSD, 3500 MB/s'ye kadar okuma hızı https://www.amazon.com.tr/WD-Blue-SN570-kadar-okuma/dp/B09HKDQ1RN/ref=sr_1_3?crid=3A4IIZXZYHFXY&keywords=wd%2Bssd&qid=1678019483&sprefix=wd%2B%2Caps%2C188&sr=8-3&th=1 |
Corsair Vengeance RGB DDR5 64GB (2x32GB) 5600MHz C36 4190 TL (2. sayfa)
-
-
Bu modele de baktım Vazgeçtim hocam almadım türkiyede 80 100 tl fark oynuyor gerek yok bunu almam en mantıklı çözüm oldu yoksa türkiyeden alırdım.WD_Black SN770 hem okuma ve yazma açısından daha iyi hemde daha uzun ömürlü olur diye düşünüyorum gerçi benim kullanma alanım youtube kanalımda incelemiş olduğum bu m.2 harddisk kutusunda kullanacağım o yüzden 1000 üzerine okuma ve yazmada çıkamam blue serisi de alabilirdim ama almışken bu seri daha mantıklı belki ileride masaüstü leptop vs de kullanabilirim bu arada youtube kanalım
Asus ROG Strix Arion ESD-S1C NVME M.2 Harddisk Kutusu İncelemesi - YouTube
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 5 Mart 2023; 15:46:5 >
-
100 euro üstü ürün gümrüğe takılmıcak mı şimdi bu ram hocam?
-
Gümrük parası ve kargo ücretini ödediğin için takılmaz diyelim yüklü miktarda ürün aldım takılırsa iade edersin
-
TR'dede 5000-5500 liraya düşmüş zaten dahada düşer 7800x3d bekliyorum o zaman alacağım. Amazondan aldın sıkıntı çıktı bozuldu uğraştırıyor kargoyu sen ödüyorsun yarısını ödüyorlar yarısını vermiyor dhl gelmiyor şubesine gidecen ebesinin şeyinde zaten garantide 2 yıl. TR'den alırsan Kingston'ın 10 yıl garantisi var. Corsairde normalde 10 yıl garantili dağıtıcının insaniyetine kalmış.
para biriktirdiysenizde altın alın dolar alın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X