Kankam okurken yoruluyorum ben senin yazdıklarını neden gurbetçi edası ile yazıyor sun :) |
Corsair Vengeance RGB PRO SL 4000Mhz CL14-14-14-28 CR2 35.9Ns (4. sayfa)
-
-
micron e die çıktı.
iyisi mi kötüsü mü acaba bi denemek lazım.z11b fena değil 3600'ler 4000 oluyor demişler ama zaten 4000 yapamıyoruz zen2'de.
-
Aslında Micron e lerde güzel ama Bir samsung b değil. Fazla Voltaj yer buda ömründen kısmak oluyor bir anlamda.
-
1400 liraya b die kim veriyor yahu?
amazonCorsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3600MHz C18 AMD Ryzen Bellek Kiti, Siyahhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B07TC4TPCNTR'de yok bu ram ryzen diye geçiyor.normal olanı var 2500 lira mı ne burada.amazonda 100 lira mı ne pahalı 1500 yani.2 bin verip gskill neo alıyorsun hynix çip çıkıyor oc olmayan.en iyisi demedik zaten ama f/p yani hıyar da çıkabilirdi.ilk ben alıp gösteriyorum bu ramı.ta 4 temmuzda sipariş verdim bayram vs derken bugüne kaldı o ara hep ramlere bakıyordum ben yeni girdi o gün hala da satıyorlar aynı paradan.bugün 18'de bi bakın indirim falan olursa yapıştırın olmazsa da yapıştırın bu paraya çok iyi.
-
Bak şimdi Samsung B-die lı çipler 3600Mhz Cl16 olarak gelen kitlerde vardı %100 garantili. 3600Mhz Cl18 olanların içinden şansa çıkıyordu. Ve ben 3600mhz Cl16 olanı 1140tl ye almıştım qp den.
-
1140 liraya 3600 cl16 geçmişe mazi kategorisine giriyor sen bi dolaş piyasayı.
-
hahahahhaha biliyorum biliyorum merak etme :) Elimde çok güzel kasa var muhteşem eko sistem ama Ekran kartı olmadığı için bir işe yaramıyor suanlık.
-
35 ns çok iyi değerler forumda bir ilk olabilir hatta dünyada :D
-
Forumda belki olabilirde dünyada değildir :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X