Şimdi Ara

// İADE ETTİM // Corsair Void Elite 7.1 (Sıfır kapalı kutu, fatura)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 // İADE ETTİM // Corsair Void Elite 7.1 (Sıfır kapalı kutu, fatura)

Edit: İade almazlar diye buraya açmıştım önceden umudum yoktu. Kutunun jelatinlerini sonradan tekrar kapanacak şekilde ayarlamıştım iyi ki öyle yapmışım.

Corsair void elite ( Rgb,wireless, rgb siz fark etmez hepsi aynı)

Logitech g733 -- ( Çok hafif olması ve baş ağrıtmaması iyi diyorlar keşke bi deneyebilsem önceden ama memnun kalmayan varmış )

Logitech g pro x

Bu üçünü tavsiye etmiyorum diğer ikisini denemedim ama onda da memnun kalkmayan beklentisini karşılamayan var.

Sıfır ürün. İstanbul içi elden verebilirim. Piyasanın altına veriyorum aradaki fark cebinize kalır. 750 tl fiyat

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Kutu fatura garanti renk vs nedir acaba

• Bhdrbyram kullanıcısına yanıt

2 gün önce aldım garanti kutu jelatinleri üstünde duruyor. Faturası var garanti yerine o geçiyor. Kutunun içindeki her şey duruyor merak etmeyin mikrofon kılıfı, 3.5 mm usb dönüştürücü falan hepsi içinde.

https://www.corsair.com/eu/en/Categories/Products/Gaming-Headsets/Stereo-Headsets/VOID-ELITE-SURROUND-Premium-Gaming-Headset-with-7-1-Surround-Sound/p/CA-9011206-EU#tab-tech-specs

• İade edildi mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pannzehir P kullanıcısına yanıt

evet

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.