Şimdi Ara

CORSAİR VS 450 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Fikrinize saygı duyuyorum ama böyle bir sistemi(yazdığınız mesajdaki) 450watt psu ile kullanmak doğru gelmiyor bana, özellikle vs450 gibi orta seviye güç kaynaklarıyla. Kendime böyle bir sistem kursam alacağım en düşük güç kaynağı gold sertifikalı 650watt olurdu.

Konudaki sisteme gelirsek bence en azından %80 verimlilikli 550watt alınmalı, amazon'dan evga marka güç kaynaklarına bakılabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: myalperen

Fikrinize saygı duyuyorum ama böyle bir sistemi(yazdığınız mesajdaki) 450watt psu ile kullanmak doğru gelmiyor bana, özellikle vs450 gibi orta seviye güç kaynaklarıyla. Kendime böyle bir sistem kursam alacağım en düşük güç kaynağı gold sertifikalı 650watt olurdu.

Konudaki sisteme gelirsek bence en azından %80 verimlilikli 550watt alınmalı, amazon'dan evga marka güç kaynaklarına bakılabilir

Evga 500w bronze fazlasiyla yeterli bu sisteme.

Ben bile i5-6500, rx 470, dual ram, gaming anakart, 4 fan ikisi ledli, phanteks p400 ledli kasaya evga 450w bronze aldim.

Bende senin dusuncelerine saygi duyuyorum lakin, msi in en onerdigi psu bile 450w ki bu oneriler ust duzey bilesenler ve ekran kartinin bilimum oc ile kullanildigi dusunulerek yapilan bir oneri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.