|
CORSAİR VS 550W
-
-
Korumaları boş ver; bu model, önerdiğim iki modelden daha kötü fakat diğerlerinden daha pahalı. Üzerinde "Corsair" yazıyor diye daha fazla para vermene gerek yok bence ama yine de sen bilirsin Para senin, keyif senin.
520₺ buna vereceğine, az daha para koyup şunu al mis gibi: https://www.dfsbilgisayar.com/high-power-600w-80-gold-performance-gd-?
-
kafa allak bullak oldu bu arada çok yardımcı oldun,kralsın.Son kararım bunu alacağım.Sonuçları buraya yazacağım. -
bir şey soracağım.Bir arkadaş sizin önerdiğiniz PSU nun 750W modelini almış ve power tuşuna bastığı gibi patlamış.Bu neden olabilir?(sonra corsaire geçmiş model belirtmemis ama) -
PERFORMANCE GD 750W modeli mi patlamış? İlginç bir durum ama çok nadiren de olsa en kaliteli modellerde bile böyle şanssızlıklar görülebiliyor. Üretim hattında yaşanan bir terslik nedeniyle hatalı üretim olmuş olabilir. Arkadaşın şanssızlığına vermek gerek diye düşünüyorum.
-
peki böyle bir durumda Highpower firması PSU patlaması yüzünden bozulan parçalarımın masrafını karşılar mı?karşılayacagini dusunmuyorum ama yine de sorayum dedim. -
Bilmiyorum. Onu şirkete mail atıp sorabilirsin Arkadaşın parçalar bozulmuş mu?
-
bir de önerdiğiniz Highpower 600W modelinin korumalarını nasıl ogrenebilirim.Son sorum:) -
Anakartının bozulduğunu belirtmişti. -
Evinizde ki elektrik tesisatı iyiyse ve topraklaması varsa çok yüksek ihtimalle bir şey olmadan senelerce kullanabilirsiniz önerilen power supplyleri. High Power da buna dahil. En önemlisi ise bu kadar güvenceyi sadece power supply'e değil aynı zamanda UPS alarak tüm sistemi güvenceye alabilirsiniz. Daha fazla soru sormayın ne olur, cidden bir psu almak için açtığınız konuları ve insanların cevap vermelerine rağmen bu olayı devam ettirdiğiniz için epey sinir bozucu bir ortam yarattığınızı söylemeden edemeyeceğim.
-
Firmanın resmi web sitesine bakmayı deneyebilirsin
http://www.highpower-tech.com/Global/products_main.php?class=20200723162025&id=20200807174652
-
neden sinir bozucu olsun ki.Burası forum sitesi değil mi.Buradaki bilgi sahibi kişiler de bilgiye ihtiyaci olanlara yardım ediyor.Olayı bu.Kararsız kaldım ne kadar fazla kişiden cevap alırsam o kadar iyi diye düsündüm,teşekkürler. -
dostum selamlar.PSU bugün elime gecti ve sıkıntısız çalışıyor.Fakat bir sorum olacak;PSU'dan tiz bir ses geliyor normal midir?Yoksa garantiye göndereyim mi?
(Ekran kartından gelmediğine eminim) -
Normaldir... Muhtemelen CW var. PSU'larda ve özellikle ekran kartlarında sıkça görülen bir problem. Problem dedim ama teknik anlamda bir problem değil. Sadece ses çıkarır, çalışmasına engel değildir.
Çok rahatsız edici boyutta ise servise gönderme, iade/değişim talep etme gibi yolları deneyebilirsin.
-
tamamdır dostum çok sağol -
Selamlar dostlar High Power PSU'um şuan tıkır tıkır çalışıyor tek sıkıntı biraz sesli çalışması ve CW( şansıma benim PSU'da var,sizinkinde olmayabilir).Sessizlik şart diyorsanız tavsiye etmem.Fakat onun dışında güzel gibi😁
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X