Şimdi Ara

Corsair vs. Samsung SSD ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • noctua d14 sogutucu aldım istedigi kadar ısınsın :) fx8350 cok iyi olacaktır benım icin intele o kadar para vermeye gerek yok bence hocam.
  • Em®e kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun inşaallah. Zaten oyun için toplamıyorsun makinayı, ozaman senin için sıkıntı yapacağını sanmam. (: 2. el bölümünde güzel anakartlar bulabilirsin, tavsiyem referansı 15-20 olan kişiler ve mümkünse deneyerek alman. Bunlar olmazsa ve illede almak istersen sanalpazar, gittigidiyor, sahibinden.com vb. sitelerde GET sistemi ile alışveriş yapman. Zaten satıcı ürününe güveniyorsa herşeye tamam diyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can_R6

abicim samsungun işi ne bana söylermisiniz ? beyaz eşyamı bilgisayarmı hdd mi telefonmu ne ne yaptıgı bellisiz ama corsair sırf pc bileşenleri üzerine yönelen bir firma oldugu için corsair diyorum aynı modeli kullanmaktayım mükemmel ötesi performansı var

hocam sen ne yapıyorsun ne dediğinin farkında mısın. Türkiye çapındaki sabancıya koç a bunların işi ne. gıda mı elektronik mi ticaret mi diyobiliyo musun. dünya çapında koskoca bir holding samsung. neyin telefonundan neyin ssd sinden bahsediyorsun. adamlar iş makinesi dahi üretiyorlar. hepsi aynı torna tezgahından çıkmıyor heralde. hepsinin fabrikası üretimi yönetimi farklı. samsung marka. samsung 840 pro, neutron gtx için bir şey demem ama corsaşr force gs ve gt ye 5 basar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.