|
Corsair VS650 Ses Sorunu
-
-
fan takırdıyor, servis en fazla değişim yapar.
"garanti geçersiz" etiketlerini zarar vermeden sökebilirsen yeni ve düzgün bi fan takılabilir.
-
Servise yollansa daha mantıklı olacaktır.
-
bence de...
ama elde yedek psu yoksa ve alışveriş tarihi eski olup servis iade derse fan değişimi yapardım ben şahsen.
-
Garantisi devam etmiyorsa, elinden de geliyorsa denenebilir tabi.
Ben garantisi devam ediyorsa diye servis mantıklı olur demiştim.
-
biraz bakındım, yenisini satan bir yer bulamadım; eski bi model galiba. haliyle fatura bedeli de güncel muadillerinden bayağı bi düşüktür. bizim servisler de sağ olsunlar, hemen iade diyebilirler değişim yerine, o yüzden fan değişimi senaryosunu yazdım ben de. yoksa tabiki de servisi bi denesin önce.
-
VS'nin de birkaç serisi var diye biliyorum.
3 yıl garantili olması lazım. Corsair RMA da açılabilir duruma göre.
-
Teşekkür ederim cevaplarınız için. Biraz baktım sanırım garantisini bozmadan müdahale edemiyorum. Servise yollayacağım, ürün yoksa farklı denk bir model vermelerini talep edeceğim iade çıkarma hakları yok ancak böyle bir durum yaşanırsa ki yaşanması muhtemel tüketici hakem heyetiyle çözerim diye düşünüyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: fakivTeşekkür ederim cevaplarınız için. Biraz baktım sanırım garantisini bozmadan müdahale edemiyorum. Servise yollayacağım, ürün yoksa farklı denk bir model vermelerini talep edeceğim iade çıkarma hakları yok ancak böyle bir durum yaşanırsa ki yaşanması muhtemel tüketici hakem heyetiyle çözerim diye düşünüyorum.
Garanti belgesinde hangi firma yazıyor ?
-
Penta diye hatırlıyorum.
-
Garanti devam ediyorsa gönderin derim.
Nereden almıştınız peki ? Pentayla bir görüşün, direkt size yollayabilir miyim diye sorun.
-
Amazon'daki bir satıcıdan almıştım. Ancak satıcının Amazon olmadığına eminim. İletişime geçmeyi deneyeceğim onun öncesinde global desteğe yazdım cevap bekliyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X