Şimdi Ara

Corsair yeni KATAR PRO oyuncu farelerini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Oyuncu ekipmanları sınıfında pazar payını arttırmaya çabalayan Corsair; iki yeni oyuncu faresi duyurdu. KATAR PRO oyuncu fareleri hem oldukça hafif hem de hızlı hareket kabiliyeti ile oyunlarda en iyi yardımcınız oluyor.

KATAR PRO özellikleri ve fiyatı

KATAR PRO kablolu oyuncu faresi USB üzerinden bağlantı sağlıyor ve 12400 DPI seviyesine ulaşan PixArt sensör kullanıyor. Sensör senaryoya göre DPI değerini 3 farklı seviyede kullanmanızı sağlıyor.

Ayrıca Bkz.Amiral gemi katili Xiaomi Mi 10T ve 10T Pro tanıtıldı

Uzun ömürlü 6 adet tuş iCUE yazılımı ile programlanabiliyor. Farenin ağırlığı ise sadece 69 gram. Fare tekerleğinde bir aydınlatma mevcut. Corsair KATAR PRO modeli 25$ fiyat etiketine sahip.

KATAR PRO Wireless özellikleri ve fiyatı

KATAR PRO Wireless kablosuz versiyon olarak nitelendirilebilir. SlipStream Wireless teknolojisi ile 1ms altında gecikme süresi sunuyor. Tek bir AA pil ile 135 saate kadar kullanılabilen fare modeli 10000DPI optik sensöre sahip. Fare 96 gram ağırlığında ve 40$ fiyat etiketi ile satışa sunuldu.

• Gücünüze güç KATAR.

• 25$ için iyi gibi.

• Dolar kuru verilen ürünlerin TL'sini görmek için artık doları 10 ile çarpmakta fayda etmiyor.

• Pixart sensörün modelini de öğrenip yazabilirseniz süper olur.

• tıklama dayanıklığını yazmamışlar...benim farede ilk baktığım dayanıklık daha sonra dpı vs bakıyorum.. dayanıklı olmadıktan sonra 50.000 dpı olsa ne yazar  

• iceu yazılımı kadar kötü bir yazılım yok. pc çökertir silmeni imkansızlaştırır, virüs bile bu kadar etkilemedi bilgisayarımı. hiç bulaşmayın..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O ismi koymayacaktınız. Şimdi bizim arap seviciler stokları eritir  

• Guhong01 kullanıcısına yanıt
    3330 falandır hocam 10k dpı a yazılımla yükseltmişlerdir

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B6A505CCB

3330 falandır hocam 10k dpı a yazılımla yükseltmişlerdir
    Bana da öyle geldi. Modeli sitesinde yazmıyor, bu işte bir puştluk var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

Bana da öyle geldi. Modeli sitesinde yazmıyor, bu işte bir puştluk var

Alıntıları Göster

Kimse belirtmiyor artık internette reddit yada overclock gibi forumlarda araştırma yapıyorum bulabilmek için ne kullanılmış ne yapılmış. Türkiye'de çoğu fare satışa çıkıyor da problem adam hayatında 1 tane fare almış ölümüne savunuyor. Sitelerde yeterince teknik bilgi yok.

• kuzgun_ kullanıcısına yanıt
    Tıklama ömrü çok sorun değil de, tekerlek ömrü çok kısa oluyor çoğu farede. Nedense tekerlek ömrünü konuşan pek yok ama şimdiye kadar kullandığım farelerde tekerlek ömrü ortalamada 1 yılı geçmedi. En uzun dayanan bir Logitech modeli oldu (2 yıla yakın dayandı), birçok modelin tekerleği 6 ayda sapıttı. Tıklama sorunu yaşadığım tek fare de yine bir Logitech modeli oldu :)) Tekerleği sapıtmış halde kullandığım fare de var, 7-8 yıldır kullanıyorum, tıklamada hiç sorun yok. Ne çektiysem tekerlekten çektim. Tekerlekten şikayet eden pek kimse görmediğime göre bütün lanet tekerlekler bana denk geliyor ya da tekerlek kimsenin umurunda değil.

• i20_20 İ kullanıcısına yanıt

Kullanıma göre değişiyor herhalde.. bende de sağ tık ilk giden oluyor.. tekerlek genelde farenin en zayıf tuşu o kesin .. ama en az kullanılan tuş (tıklama olarak). kaydırma işlemi yapılınca kolay kolay bozulmuyor..

ben moba oyunlarında çok sık sağ tık yaptığımdan ilk giden sağ tık..

2015'ten beri logitech g600 kullanıyorum sol tık çift tıklama sorunu vardı (onu da bir şekilde düzelttim) onun haricinde bir sorun yaşamadım. Online oyunlar vs. çok oynardım son 1 yıldır normal şekilde kullanıyorum onun haricinde bayağı hor kullandım diyebilirim.

Amazon.com'dan sipariş vermiştim adamların malı kaliteli çıktı herhalde şansıma 

• kuzgun_ kullanıcısına yanıt

Hocam ben tekerleğe hiç tıklamam. Kastım kaydırma işlevinin sapıtması idi. Aşağı doğru kaydırırken arada yukarı doğru kayma yapıyor ya da tam tersi. İstikrarlı şekilde yuvarladığım yöne doğru gitmiyor, aşağı-yukarı zangır zangır sallanıyor ekran   Silah değiştirme için tekerlek kullanıyorum, tabanca almak isterken bi bakmışım elimde bıçak  

Sizin de sağ tıkı bozmanız çok garip doğrusu.  Oyunda çok tıklasanız bile genel toplama baktığımızda sol tıkın onda biri kadar anca tıklanıyordur sağ tık.

• Mugetsuga kullanıcısına yanıt

Logi'nin çift tıklama sorunu meşhur. Diğer markalara göre daha sık rastlanıyor. Bendeki bir Logi de bir yıl olmadan çift tıklamaya başlamıştı, servise gönderdim düzeltemediler, para iadesi yaptılar.

Evet hemen hemen bütün Logitech farelerde çift tıklama sorunu mevcut. Kronik bir problem galiba. Gerçi bundan önce A4 Tech fare kullanıyodum o da çift tıklama yapınca (O bayağı bozuktu gerçi) Logitech alayım dedim ama onda da çıktı 

Çözümünü buldum şimdi bir problemi kalmadı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.