|
Corsair yeni KATAR PRO oyuncu farelerini duyurdu
-
-
Gücünüze güç KATAR.
-
25$ için iyi gibi.
-
Dolar kuru verilen ürünlerin TL'sini görmek için artık doları 10 ile çarpmakta fayda etmiyor.
-
Pixart sensörün modelini de öğrenip yazabilirseniz süper olur.
-
tıklama dayanıklığını yazmamışlar...benim farede ilk baktığım dayanıklık daha sonra dpı vs bakıyorum.. dayanıklı olmadıktan sonra 50.000 dpı olsa ne yazar
-
iceu yazılımı kadar kötü bir yazılım yok. pc çökertir silmeni imkansızlaştırır, virüs bile bu kadar etkilemedi bilgisayarımı. hiç bulaşmayın..
-
O ismi koymayacaktınız. Şimdi bizim arap seviciler stokları eritir
-
3330 falandır hocam 10k dpı a yazılımla yükseltmişlerdir
-
Bana da öyle geldi. Modeli sitesinde yazmıyor, bu işte bir puştluk varquote:
Orijinalden alıntı: Guest-B6A505CCB
3330 falandır hocam 10k dpı a yazılımla yükseltmişlerdir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guhong01
Bana da öyle geldi. Modeli sitesinde yazmıyor, bu işte bir puştluk var
Alıntıları GösterKimse belirtmiyor artık internette reddit yada overclock gibi forumlarda araştırma yapıyorum bulabilmek için ne kullanılmış ne yapılmış. Türkiye'de çoğu fare satışa çıkıyor da problem adam hayatında 1 tane fare almış ölümüne savunuyor. Sitelerde yeterince teknik bilgi yok.
-
Tıklama ömrü çok sorun değil de, tekerlek ömrü çok kısa oluyor çoğu farede. Nedense tekerlek ömrünü konuşan pek yok ama şimdiye kadar kullandığım farelerde tekerlek ömrü ortalamada 1 yılı geçmedi. En uzun dayanan bir Logitech modeli oldu (2 yıla yakın dayandı), birçok modelin tekerleği 6 ayda sapıttı. Tıklama sorunu yaşadığım tek fare de yine bir Logitech modeli oldu :)) Tekerleği sapıtmış halde kullandığım fare de var, 7-8 yıldır kullanıyorum, tıklamada hiç sorun yok. Ne çektiysem tekerlekten çektim. Tekerlekten şikayet eden pek kimse görmediğime göre bütün lanet tekerlekler bana denk geliyor ya da tekerlek kimsenin umurunda değil.
-
Kullanıma göre değişiyor herhalde.. bende de sağ tık ilk giden oluyor.. tekerlek genelde farenin en zayıf tuşu o kesin .. ama en az kullanılan tuş (tıklama olarak). kaydırma işlemi yapılınca kolay kolay bozulmuyor..
ben moba oyunlarında çok sık sağ tık yaptığımdan ilk giden sağ tık..
-
2015'ten beri logitech g600 kullanıyorum sol tık çift tıklama sorunu vardı (onu da bir şekilde düzelttim) onun haricinde bir sorun yaşamadım. Online oyunlar vs. çok oynardım son 1 yıldır normal şekilde kullanıyorum onun haricinde bayağı hor kullandım diyebilirim.
Amazon.com'dan sipariş vermiştim adamların malı kaliteli çıktı herhalde şansıma
-
Hocam ben tekerleğe hiç tıklamam. Kastım kaydırma işlevinin sapıtması idi. Aşağı doğru kaydırırken arada yukarı doğru kayma yapıyor ya da tam tersi. İstikrarlı şekilde yuvarladığım yöne doğru gitmiyor, aşağı-yukarı zangır zangır sallanıyor ekran Silah değiştirme için tekerlek kullanıyorum, tabanca almak isterken bi bakmışım elimde bıçak
Sizin de sağ tıkı bozmanız çok garip doğrusu. Oyunda çok tıklasanız bile genel toplama baktığımızda sol tıkın onda biri kadar anca tıklanıyordur sağ tık.
-
Logi'nin çift tıklama sorunu meşhur. Diğer markalara göre daha sık rastlanıyor. Bendeki bir Logi de bir yıl olmadan çift tıklamaya başlamıştı, servise gönderdim düzeltemediler, para iadesi yaptılar.
-
Evet hemen hemen bütün Logitech farelerde çift tıklama sorunu mevcut. Kronik bir problem galiba. Gerçi bundan önce A4 Tech fare kullanıyodum o da çift tıklama yapınca (O bayağı bozuktu gerçi) Logitech alayım dedim ama onda da çıktı
Çözümünü buldum şimdi bir problemi kalmadı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X