Şimdi Ara

Corsair Yeni Sıvı Soğutma Kitleri H110i GT/H100i GTX/H80i GT (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
4
Favori
10.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ziyan82

Hocam 5930k'lı sistem topluyorum sizinde fikrinize danışmak istiyorum kasam sizinde incelemesini yaptığınız aerocool gts black edition modeli sıvı soğutma konusunda kararsız kaldım h110i gtx almak istiyorum fakat radyatörü kasaya monte ederken problem çıkarırmı diye tereddüte kaldım gerçi kasanın incelemesinde behsetmişsiniz üst tarafa 2 tane 120mm veya 140mm fan takılabilir diye ben yinede sormak istiyorum 110i gtx alırsam kasaya montaj sırasında sıkıntı yaşarmıyım ve 100igtx ve 110igtx arasında soğutma ve sessizlik açısından ne kadar fark olabilir.

Normalde GT-S Black EDT. iki tane 140MM taktım diye hatırlıyordum ama şimdi bakınca teknik özelliklerde üst kısma bir adet 140MM fan takılabilir yazıyor. Bu halde en mantıklısı H105 ve Tundra 02-E. H100i GTX ve H100i GTX arasındaki fark voltaj değerlerine göre 5-6 dereceye kadar çıkabilir.

• teşekkürler hocam
  • Az önce amazondan H100i GTX siparişi vermiş bulunmaktayım arkadaşlar hadi hayırlısı satın al butonuna tıklayıncaya kadar akla karayı seçtim alsammı almasammı diye ama sonunda aldım.
  • OneTreeHill kullanıcısına yanıt
    100i GTX'in pompa sesi nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

100i GTX'in pompa sesi nasıl ?

Bizim baktım ama şikayet edilen bir durum yok gibi. Zaten büyük ihtimal H110i GT ile aynı pompadır. Onun pompası da başarılıydı.
  • Verdik siparişi bakalım 100i GTX :)

110i GT'de hortum pompa bağlantısı yan taraftan yapılmış. 100i GTX'de neden üstten girmiş pompaya. Gerçi 110i GTX'de de üstten yapılmış.

110GTX, 110GT nin yenilenmiş hali miydi ?

@ziyan82
    Sizin 100i GTX de hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 18 Ağustos 2015; 11:24:34 >
  • quote:

Verdik siparişi bakalım 100i GTX :)

110i GT'de hortum pompa bağlantısı yan taraftan yapılmış. 100i GTX'de neden üstten girmiş pompaya. Gerçi 110i GTX'de de üstten yapılmış.

@ziyan82

nereden verdiniz siparişi amazon mu ?
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Amazondan gelecek evet.
  • quote:

Verdik siparişi bakalım 100i GTX :)

@ziyan82

H110i GT bu -40 derecede sevkiyattan dolayı sızıntı sorunları olmuştu. O olumsuz imajı silmek için yeniden isimlendirme yaptılar.
  • quote:

Amazondan gelecek evet.

110 dolar iyiymiş aslında gümrük var 25$ bunu amazon geri ödeyecek mi sonra.Ödemeyecekse 150$ totalda fazla gibi bize noctua u12s yolu gözüküyo bu gidişe
  • Ya arkadaşlar benim farklı bir sorum olacak h100i gtx aldım ve dün kasaya taktım fakat şöyle bir durum var. Pompadan gelen 3 pin kabloyu cpu fan soketine taktım fakat onun haricinde 2 tane daha kablo var pompadan gelen erkek uçlu bunları nereye takacağım bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alparslan46

Ya arkadaşlar benim farklı bir sorum olacak h100i gtx aldım ve dün kasaya taktım fakat şöyle bir durum var. Pompadan gelen 3 pin kabloyu cpu fan soketine taktım fakat onun haricinde 2 tane daha kablo var pompadan gelen erkek uçlu bunları nereye takacağım bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

O konnektörlere fan bağlayacaksın.
  • Kendi fanlarınımı ayrıca ikisinin pin sayısı farklı bir sorun olmaz değilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alparslan46 -- 19 Ağustos 2015; 11:22:50 >
    Fanları illa oraya bağlamak zorunda mıyız ? Ben fan kontrolcüye bağlamayı düşünüyorum çünkü.
  • quote:

Fanları illa oraya bağlamak zorunda mıyız ? Ben fan kontrolcüye bağlamayı düşünüyorum çünkü.

Link kontrolü tam olarak sağlanamaz. Başka sorun olabilecek bir durum yok zaten ama bu sıcaklığa bağlı farklı profil filan oluşturulabildiğinden ben olsam direkt pompaya bağlardım.
    Oraya bağlayıp denerim o halde. Kendi fanlarını kullanmicam zaten. Elimde 2 adet Noctua NF12 PWM ile, 2 adet Gentle Typhoon AP14 var.

Hangisi daha iyi olur ?
  • Sonunda 100i gtx'ime kavuştum amazona helal olsun bana tam olarak 153 dolara mal oldu hızlı gönderi 9 gün içinde geldi şaşırdım doğrusu, şimdi sıra geldi ram, ssd, ekran kartına

_Dominic_Toretto_ kardeşim teşekkür ederim senin 100i gtx'inde hayırlı olsun.

• Teşekkürler

@OneTreeHill

Fan olarak Noctua NF12 PWM ile iGentle Typhoon AP14 var. 100i GTX için hangisi iyi olur.
  • quote:

Teşekkürler

@OneTreeHill

Fan olarak Noctua NF12 PWM ile iGentle Typhoon AP14 var. 100i GTX için hangisi iyi olur.

Performans açısından F12'den daha fazla verim alırsın. Ama GT biraz daha sessiz. Ben NF12 kullanırdım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.