Şimdi Ara

Cortana, Eurovision şarkı yarışması kazananını doğru tahmin etti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Okisht

quote:

Orijinalden alıntı: firefoxos

Kaynak?

Merhaba, mobilde oldugum icin kaynagi atamiyorum ancak ingilizce terimler ile arama yaparak bir cok kaynaga ulasabilirsiniz

https://fnews.com/cortana-also-likely-a-winners-of-a-eurovision-strain-contest-tq76

Bu sorunun cortanaya ne zaman sorulduğunu merak ettim sadece bana yarışma sonuçlandıktan sonra sorulmuş gibi geldi.

Edit: Ayrıca internetten baktığım kadarıyla bu sorunun ne zaman sorulduğu hakkında bilgi yok gördüğüm haberlerin tamamı dün yazılmış. Bu haber bana Microsoft'un reklamı gibi geldi biraz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenkaNuan -- 26 Mayıs 2015; 18:26:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fire_67

Türkçeleşmesi konusunda acaba microsoftun herhangi bir girişimi var mı?

Bu konuda bir istek sayfası vardı ve Türkçe açık ara öndeydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cortana ekonomi tahminlerini ,rothschildlerden david rothschildden alıyor.yani bunun içinde mutlaka microsoft bi yerlerde birini bulmuştur.pazarlama stratejisi.Yani tahminleri telefonunuzun über üstün zekalı yapay kısmı değil gerçek kişiler yapıyor.
    Ayrıca haber içeriğinin bu yazdıklarımı düşünürseniz yalan olduğunu, microsoftun başarıya ulaştığını anlayacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 26 Mayıs 2015; 19:55:09 >
  • Tam yav he he lik bir haber.

Aslansın Cortana, süpersin hemen cep telefonlarımıza CORTANA yükleyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: emir kustirika

quote:

Orijinalden alıntı: UltimateEchelon

Gelecek skynet

skynet benzeri bir teknolojiyi hep google dan beklerdim demek bu işler böyle oluyor bakalım bir İA (yapay zeka) hangi dev firmanın ürünü olcak

İbm nin geliştirdiği var hocam bi oyuncak firmasının ürünlerinde yer alacak şu aşamada iyi forumlar..

• Eurovision mu varmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cortananın yapay zekasının çok daha iyi olduğunu okudum ne kadar doğru acaba.windows 10 ile türkce desteğide gelecekmiş. bi denesek şunu

• Okisht kullanıcısına yanıt
    Cortana tahmin etmez. Server ne derse onu söyler. Demek ki güzel bir anket yapmışlar ve sonucunu cortana serverlarına yüklemişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

Cortana tahmin etmez. Server ne derse onu söyler. Demek ki güzel bir anket yapmışlar ve sonucunu cortana serverlarına yüklemişler.

Bi yere kadar haklısın ama Cortana'nın nasıl çalıştığını azıcık öğren sayın beyinsis
  • Kesin Cortana'nın arkasında fuatavni gibi birisi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

Bi yere kadar haklısın ama Cortana'nın nasıl çalıştığını azıcık öğren sayın beyinsis

neden öğreneyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

Kesin Cortana'nın arkasında fuatavni gibi birisi var

• Çok yakında kendimizle ilgili de soru soracak hale geliriz, ben şimdiden sorularımı hazırlıyorum zaten. En başta zengin olacak mıyım sorusu geliyor :D Tabii maddi değil manevi zenginliği soracağım ve şaşırıp kalacak :)

• Türkiyede iddaa oynatırlar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.